Mijlpalen Zwanger

Zwangerschapsgroei kaarten

Ik ben inmiddels al bijna aan het einde van mijn zwangerschap, maar toen ik net heel pril zwanger was kreeg ik leuke mijlpalenkaarten. Kaarten om tijdens je zwangerschap mooie foto’s mee te maken of om ze neer te zetten in huis. Hier wissel ik elke week samen met Aron het kaartje om en vertel ik hem ook hoe groot de baby nu is en waar dit dan op lijkt.

De kaarten kun je gebruiken vanaf 4 weken zwangerschap tot 41+ weken. Je kunt er mooi buikfoto’s mee maken om een dagboek mee bij te houden. Heel simpel door een foto te maken en dit in een schrift te plakken bijvoorbeeld. Maar je kunt de kaarten ook in de woonkamer neerzetten ter decoratie. Het mooie aan deze kaarten vind ik dat ze niet van die extreme kleurtjes hebben en dat ze eigenlijk altijd wel in je huis passen. Daarnaast staat er ook een een afbeelding op dat aangeeft hoe groot je baby nu is. Bijvoorbeeld dat je baby zo groot is als een meloen. Leuk toch? 

 

Ook voor grotere broers/zussen is het leuk om de kaartjes te bekijken. Zo kun je je de broer/zus duidelijk maken hoe groot de baby is. Om het nog leuker te maken kun je misschien ook we het fruit of de groente halen die op het kaartje vermeld staat en dit lekker opeten. Zo maak je er ook nog eens een leerzaam moment van. Ik merk dat onze oudste van 6.5 dit elke week heel leuk vind om te doen. Zo krijgt ie een realistisch beeld van hoe groot zijn zusje op dit moment is.

Een set bevat 40 kaartjes (inclusief voorkant) en zijn 105 x 148 mm groot (A6 formaat) en worden gedrukt op stevig 300 grams papier. Een setje kost €14,95 en je koopt ze o.a. bij demicokids.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: