Gasten Mama vertelt Mijlpalen

De laatste dagen van het jaar op Doormamagetest

De kerstdagen zitten er weer op. Dat betekend dat we nu echt gaan aftellen naar het nieuwe jaar. Aftellen, maar ook even bewust stil staan bij de laatste dagen van dit jaar maar ook de dagen hiervoor. 2017 was voor ons beide een druk jaar. Er is veel gebeurd. Het jaar kende bijzondere hoogtepunten maar ook zeker zware momenten, waarop we even niet meer zo goed wisten welke weg de juiste was. Gelukkig bracht tijd ook wijsheid en kwamen we er altijd weer uit. 

2017 was voor ons beide een jaar van uiterste. Zo mocht Joyce het leven schenken aan een prachtige dochter maar moesten we ook afscheid nemen van mensen die wij lief hebben. Beide zijn we verhuisd en hebben we van een nieuwe plek ons thuis moeten maken.

De komende dagen zal Doormamagetest gevuld worden met hoogtepunten van onze lezers en uiteraard zullen de onze niet ontbreken. We hebben een paar prachtige verhalen voor je klaar staan. Hiervoor dank aan de lezers die dit met ons hebben willen delen.

Naast stil staan bij wat er gebeurd is willen we ook samen met jullie een kijkje nemen in de toekomst. Wat hopen wij dat 2018 ons gaat brengen. Wat kan je in 2018 gaan verwachten van Doormamagetest want 2017 was voor Doormamagetest absoluut een jaar waarin wij zoekende waren. Zoekende in welke kant we nu precies op willen en wat bij ons past. Inmiddels denk ik, zijn er er aardig uit dus in het eerste deel van het nieuwe jaar kan je een aantal veranderingen van ons verwachten. Hoe, wat, waar precies dat blijft voor nu nog even een verassing en komen we later meer op terug.

 

 

Voor nu, heel veel lees plezier! 

Liefs, Joyce en Carmelina 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: