Weekmenu's

Weekmenu | Wat eten wij deze week?

Daar is hij weer! Een wat eten wij deze week.  Nou ik kan jullie vertellen dat het niets spannends gaat worden zo vlak voor de kerstdagen. De dagen zijn op het moment hectisch druk dus we doen deze week niet aan uitsloven in de keuken maar we gaan voor een lekkere Hollandse maaltijd met een beetje afwisseling zo op zijn tijd. Benieuwd naar wat wij eten deze week? Lees dan maar even verder. 

Maandag:

Maandag heb ik een studiedag in Utrecht. De kinderen eten bij mijn ouders wat, ik heb geen idee maar mijn moeder kennende zal het aardappelen, groenten en vlees zijn. Bas en ik houden het bij een soepje. Snel en gemakkelijk. Voor mij is het namelijk racen want ik moet als de kinderen thuis in bed liggen direct door sporten. We gaan vandaag dus vooral voor een goede lunch!

Dinsdag: 

Voor de kinderen heb ik een zoete aardappel / wortel stampotje gemaakt. Dit eten ze altijd makkelijk (logisch het is zoetig) en ik vind het altijd lekker makkelijk klaar te maken. Bas en ik eten Nasi. Waarom wij iets anders eten is omdat de kinderen vroeger eten dan wij. We zijn namelijk pas om 18:00 klaar met werken. Het eten van de kinderen heb ik al klaar gemaakt en hoef ik alleen maar op te warmen als zij ook nasi zouden eten zou het echt te laat worden voor ze.

Woensdag: 

Pizza tijd! Wij maken de heerlijkste pizza’s op bloemkoolbodem. Vooral Luka vind het een feestje zijn eigen pizza te mogen maken. Lekker, gezond en snel want ook vanavond moet ik weer sporten.

Donderdag: 

Spinaziestampotje. Spinazie is iets dat mijn kinderen altijd eten. Ze vinden dit heerlijk! Ikzelf ben er iets minder gek op maar groene groentes zijn nou eenmaal goed dus daar doen we het voor. We doen er lekker wat vissticks bij.

Vrijdag: 

Prei ovenschotel met gehakt. Jummie! Dit kan ik lekker van te voren klaar maken, hoeft het alleen nog maar in de oven dat maakt mij altijd blij.

Zaterdag: 

Wraps feestje. Dit betekend dat de tafel gevuld is met allemaal lekkernijen voor op de taco’s en wraps. Sla, mais, gehakt, kip, paprika, komkommer echt van alles en nog wat. Heerlijk! Ook hier is weer het feit dat ze het zelf mogen doen en bepalen het succes van dit maaltje. Tussen het maken van hun eigen maaltijd door smullen ze tomaatjes, komkommertjes, worteltjes van alles waar deze mama erg blij van wordt! Aanrader dus!

Zondag: 

Kerstsvond! EINDELIJK want wat heb ik hiernaar uit gekeken. Ieder jaar gaan wij naar mijn schoonouders. Lekker gourmetten. Ze wilde het dit jaar anders doen maar NEE absoluut niet haha. Wij genieten teveel van het gourmetten bij hun. Een traditie die er zeker in moet blijven.

 

Wat eten jullie deze week?!? 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: