Weekmenu's

Wat eten wij deze week?

Omdat we het allemaal wel herkennen, je loopt door de supermarkt en weet even niet wat je deze week weer allemaal op het menu moet zetten hebben wij besloten regelmatig onze week menu’s te delen met jullie. Wie weet geeft het wat inspiratie en stiekem hopen we dat jullie hieronder jullie menu’s delen zodat wij ook weer op wat ideeën komen! Naast onze weekmenu’s kan je later op de dag ons favoriete recept uit onze menu’s van die week online verwachten! 

Weekmenu van Joyce: 

Maandag: Wraps met pulled chicken uit de slowcooker een een lekkere colesalade

Dinsdag: Courgetti met spekjes en cherrytomaten en pesto lekker fris en je hoeft alleen maar de spekjes uit te bakken

Woensdag: Pastasalade met farmersalade en meloen (super lekker en fris!)

Donderdag: Tomatencréme soep mmm! Helemaal zelfgemaakt uit de slowcooker met een lekker broodje of tosti erbij

Vrijdag: Sushi! Mijn vriendinnetje heeft haar master behaald en geeft een borrel. Voor die tijd duiken wij de sushi tent in om even lekker te genieten van sushi. Mmmm!

Zaterdag: Wraps met kip en paprika, de kip maak ik even in de airfryer krijg je lekkere krokante kip van NOM!

Zondag: Het is vaderdag dus ik pin mij even nergens aan vast.

Weekmenu van Carmelina: 

Maandag: Restjesdag! Tsja, die moet je soms ook hebben toch? Zondag stond hier de barbecue aan en we hebben nog zoveel vlees over, lekkere smeersels en salade. De kinderen eten bij oma. Dus Bas en ik hebben besloten lekker nog even de barbecue aan te zetten als de kinders op bed liggen.

Dinsdag: Bieten Wraps. De kinderen eten op het kinderdagverblijf omdat ik werk (avonddienst) en Bas ze altijd pas tussen 18:00 en 18:30 kan halen. Ik kook voor hun vaak vooruit en heb dus altijd wat lekkers in de vriezer voor ze liggen. Vandaag zoeteaardappel met worteltjes en vis.

Woensdag: Preischotel

Donderdag: Bloemkool, aardappeltjes, gehaktbal

Vrijdag: Zelfgebakken Pizza

Zaterdag: Dit is zo een dag die ik nooit plan. Puur omdat zaterdagen bij ons altijd anders lopen dan verwacht. We zien wel wat de dag ons brengt. Wel halen we iedere zaterdag lekker een visje bij de visboer en… Luka krijgt in het weekend altijd een mickey mouse toetje. Door de weeks eten we na het eten vaak fruit of yoghurt en in het weekend is het een extra feestje.

Zondag: Verassing! Papa gaat koken en verteld nooit wat! (waarschijnlijk belanden we omdat het vaderdag is gewoon lekker in een restaurantje hihi)

Wat eten jullie deze week? 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Comment

  • Reply Marjolein

    Wij zijn deze week op vakantie, dus nog geen idee. Het zal een paar x eten in het huisje zijn, mr denk ook dat we lekker uit eten gaan.

    In een normale week eten we ongeveer 3x per week aardappels, vlees en groente, 1 dag zoeken we altijd een recept uit onze receptenmap of internet en de overige dagen is dan weer pasta, ovenschotel of wat anders.

    juni 12, 2017 at 11:05 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: