Weekmenu's

Wat eten wij deze week? | Weekmenu

Daar zijn wij weer! Toen wij een tijdje terug begonnen met het delen van onze weekmenu’s werden ze heel goed gelezen dus besloten wij dat wij het na onze (iets langere) zomerstop weer wilden oppakken. Vanaf vandaag kun je dus weer elke maandag om 06:00 uur inspiratie op doen met onze weekmenu’s. Lekkere menu’s en links naar recepten die je echt moet proberen volgens ons en die onze kinderen ook nog eens goed eten. 

Joyce haar weekmenu 

Maandag: Hutspot – Wij houden helemaal niet van aardappels, maar onze kinderen eten dit dus heel goed. Daarom soms als ouder zijnde ook maar even aanpassen. 

Dinsdag: Tray Bake – Een ovenschaal gevuld met rundersaucijs en allerlei groente die er nog liggen (in het kader van niks weggooien) 45 minuten in de oven met olijfolie en oregano en je eten is klaar! 

Woensdag: Nacho schotel – Ik kwam onlangs een lekker recept tegen op pinterest alleen voeg ik er zelf nog wel kidneybonen en paprika bij toe. Amerikanen eten minder groente. (recept kun je hier vinden)

Donderdag: Quiche met zalm en spinazie – Super lekker en voedzaam! 

Vrijdag: Broodje (kip) shoarma – Lekker met sla, tomaat, komkommer en een hele lading knoflooksaus

Zaterdag: Pannenkoeken – In het weekend eten wij altijd lekker makkelijk of nou ja pannenkoeken kosten nog best veel tijd. Maar dit eten wij met grote regelmaat. Lekker met kaas en spek. 

Zondag: Pompoensoep – Dit hoort echt bij de herfst! Ik koop altijd een aantal pompoenen in de aanbieding en leg deze dan in onze groente kast neer. Als ik (wij) dan zin hebben in pompoensoep dan kan ik het maken. 

Carmelina haar weekmenu 

Maandag:  Dit is altijd een gekke dag. De kinderen eten bij oma omdat Bas en ik tot laat werken. Ik kom thuis om 18:00 en om 19:00 ga ik sporten. Vaak eet ik dus even snel een broodje tussendoor of een soepje. Bas eet vaak nog wat restjes van het weekend. Ik lunch op maandag altijd lekker met een goede salade.

Dinsdag: Roti en nee, we eten geen wereldgerecht roti maar gewoon echt zoals Roti bedoeld is. Jum jum!

Woensdag: Boerenkool met spekjes en rookworst. Lekker Hollands

Donderdag: Curry met zoete aardappel

Vrijdag: Courgetti met pesto en kip

Zaterdag: Ik plan op zaterdag eigenlijk nooit echt wat we gaan eten omdat we vaak op pad zijn en we er dan voor kiezen buiten de deur te eten of bij vrienden. Zaterdag is dus altijd een verassing! Wel eten wij standaard op zaterdag lekker een visje bij de visboer. Jonah en Luka zijn beide gek op haring, eigenlijk op alle vis dus dit is altijd een leuk uitje.

Zondag: Taco’s / wraps. Gewoon bakjes op tafel met van alles en nog wat en lekker je taco of wrap zelf vullen 1 groot feest! Ik heb taco’s en wraps liggen omdat Jonah nog geen Taco’s eet. 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: