Luiers Verzorging

Zwitsal luiers

Alle Zwitsal fans kunnen hun hart niet op. Onlangs lanceerde Zwitsal hun nieuwste luiers en ik vloog naar de winkel om ze te gaan testen. Ik was benieuwd of ik net zo enthousiast kon zijn als de marketing medewerkers van Zwitsal. De luiers zijn alleen te verkrijgen bij Albert Heijn, ah.nl Etos en bol.com. Zwitsal luiers zijn dermatologisch getest en volgens Zwitsal ideaal voor het tere billen huidje van je baby. Zwitsal beloofd langdurige droogheid en dat in combinatie met maximaal draagcomfort. De luiers zijn niet geparfumeerd en hebben dus niet het welbekende Zwitsal geurtje. Dit is wel mogelijk door het geurbuiltje die in de verpakking zit bij de luiers te leggen. 

De luiers van zwitsal zijn te koop in 7 maten en bij de maten 1,2 en 3 hebben ze een urine indicator toegevoegd. Dit vind ik zelf altijd heel prettig, omdat je bij die kleintjes nog wel eens voor de sier hun luier verschoond. De maten 1 en 2 voor de pasgeboren baby’s hebben ook een uitsparing voor de navel. Wat mij opvalt aan de luiers is dat ze heel zacht aanvoelen. De luiers van Pampers bijvoorbeeld vind ik altijd een beetje stug. Hier scoort Zwitsal al pluspunten mee.

Wel vond ik dat de luiers snel vol en nat zijn. Ik had maat 2 voor Fleur, want dit draagt ze van andere merken ook. Maar ze lekte nogal vaak door, zonde! De luiers kosten €10,99 per pak iets duurder dan de meeste luiers. De luiers hebben 2 printjes en de voor en achterkant is duidelijk te onderscheiden. Wanneer je het geurbuiltje tussen de luiers leg krijgen ze ook wel de geur van Zwitsal. Als je daar van houdt is het dus echt een optie om te doen. Ik zelf vind het een beetje overbodig.

 

De zachtheid is absoluut een pluspunt, maar door het doorlekken vind ik ze helemaal niet fijn. Ik wil luiers die dag en nacht droog blijven bij goed gebruik en niet waarbij ik na 2 uurtjes denk, huh? mijn baby is nat. Wie weet komt het door de nieuwigheid en zal een vernieuwde luiers hierin positiever uitkomen. Ik ben benieuwd of Zwitsal hier wat mee gaat doen aangezien ik bij velen dit probleem voorbij zag komen.

Heb jij ze al getest? Je koopt ze o.a. bij bol.com

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: