Peuterspeelgoed

Toet Toet Auto’s – Garage

De Toet toet auto’s garage! Het eerste onderdeel dat hier in huis kwam van de toet toet auto’s. Onze kennismaking en direct een goede. We zijn nu bijna 2 jaar verder en nog steeds spelen de mannen hier dagelijks mee.

De garage verkrijgbaar inclusief Tim Takelwagen kan je via de lift op de gewenste verdieping krijgen. Dit is nog wel een beetje ingewikkeld en het duurt even voor een kleintje door heen hoe dit werkt maar als ze het eenmaal door hebben helemaal leuk! In de garage bevind zich nog een wasstraat en een weegschaal voor de auto’s. Eenmaal op de gewenste verdieping kunnen de auto’s weer via een mooie weg naar beneden racen.

Alle Toet toet auto’s passen op deze leuke garage en worden herkend door de magische sensoren die vrolijke reacties geeft en de garage is te verbinden met de andere speelsets waardoor je je hele eigen Toet toet wereld kan maken!

Hier staat de woonkamer regelmatig helemaal vol gebouwd met een vrolijke Toet toet baan. Uren zijn we hier zoet mee. Ja ik schrijf we, want zowel mama als papa vinden het stiekem ook enorm leuk om de mooiste wegen te bouwen samen met onze kleine mannen.

Het fijne aan dit speelgoed vind ik dat er geen kleine onderdeeltjes te vinden zijn waardoor er al jong mee gespeelt kan worden. Luka en Jonah schelen nog geen 1,5 jaar dus hebben hier beide plezier van.  De auto’s zijn makkelijk vast te pakken voor je kleintje en iedere auto heeft zijn eigen karakter. Ik vind het helemaal leuk en ben serieus een fan!

Op de garage zijn verschillende vrolijke zinnetjes, liedjes en geluidjes te ontdekken en ik daag je uit ze allemaal te vinden! Je kindje leert spelenderwijs de verkeersregels en kleuren.

Volgens Vtech leuk voor kinderen van 1 tot 5 jaar maar ook mijn neefjes van 7 vinden het stiekem allemaal nog verschrikkelijk leuk en interessant! Dus zoek je een leuk cadeau waar nog jaren mee gespeeld kan worden. Adviseren wij je zeker de toet toet auto’s garage.

De toet toet auto garage kost €42,99 en is o.a. te koop bij bol.com

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: