Mama vertelt Mama's verhaal

Welkom 2018!

Lieve allemaal!

Allereerst voor jullie allemaal de aller aller beste wensen! Een nieuw jaar is aangebroken. Dat betekend weer 365 (inmiddels 363) dagen vol nieuwe kansen. Hebben jullie goede voornemens? Wilde plannen voor het nieuwe jaar? Of staat er misschien iets spannends op jullie te wachten? Wij zijn benieuwd.  Voor ons zal het nieuwe jaar vooral in het teken staan van rust. 

Rust

Beide hebben we een druk jaar achter de rug. Voor Joyce stond 2017 in het teken van haar zwangerschap. Deze zwangerschap was pittig, niet zoals de voorgaande en dit maakte dat zij niet altijd alles kon ondernemen wat zij wilde. De zwangerschap heeft veel van haar gevraagd en uiteraard heeft het haar een prachtig wondertje opgeleverd en heeft zij Fleur met liefde gedragen nog steeds is haar lichaam herstellende.

Ook zijn we alle twee in 2017 verhuisd en hebben we moeite gehad met het vinden van ons thuis gevoel. Voor Joyce is dit er nog steeds niet helemaal en een nieuw huis zou in 2018 waarschijnlijk een feit worden. Voor Carmelina is het thuis-gevoel gelukkig wel gekomen nu alle verbouwingen een beetje op zijn eind zijn en het huis “af” is.

Onze aller grootste zorgen dit jaar gingen misschien wel naar onze kinderen. Ja, je maakt je altijd druk en zorgen om je kinderen maar onze beide jongste kindjes hadden helaas niet de start die we hoopte. Fleur bleek reflux te hebben, zij had veel last van maagzuur en dit maakte haar erg onrustig. Het was een zoektocht naar wat nou het juiste voor haar zou zijn. Koemelkallergie? Wel? Niet? Wel? Niet…. Jonah zijn start in 2016 was net zo onrustig. Met fikse oorontstekingen en flinke koortspieken was het ziekenhuis in en uit. Dit ging in 2017 nog even verder. Gelukkig kunnen we nu zeggen dat de rust gevonden is met onze kindjes. Ze zijn “erbovenop” de juiste hulp hebben zij gehad. Maar wat doet het vreselijk veel pijn als moeder om je kind zo veel verdriet te zien hebben, je kind zo te zien huilen. Hoewel we wisten van elkaar hoe we ons moeste voelen was het soms toch even zoeken, zoeken in het contact met elkaar. Want je voelt je eenzaam, heel erg eenzaam terwijl je weet dat er een vriendin is waar je je altijd bij kan laten gaan. Gevoelens zijn soms zo ingewikkeld.

2018

Dit maakt dat wij dus voor rust gaan. Ons gezin centraal. Tijd met onze gezinnen gaan doorbrengen en genieten van elkaar. Wat 2018 voor Door mama getest precies gaat betekenen weten wij nog niet zo goed. We hebben ideeën, maar zijn zoekende. Binnenkort kan je hier meer over verwachten van ons. Want 1 ding staat vast, wij willen doorgaan met Door mama getest en naast de weg die we ingeslagen zijn met onze blogs ook weer terug naar de basis en dat waar Door mama getest ook mee begonnen is, het reviewen van producten.

Uiteraard is het voor ons ook belangrijk om te weten wat jullie graag willen. Wat lezen jullie graag? Wat missen jullie? Wat zouden jullie meer of misschien wel minder willen zien? Is er behoefte aan meer dan alleen tekst, bijvoorbeeld filmpjes? Laat het ons weten, want wij spelen graag op jullie vraag in!

Voor nu, genieten van de eerste dagen van het nieuwe jaar!

Heel veel liefs,

Joyce en Carmelina

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: