Mama's favorieten

Mama’s favorieten | Warme drankjes

Elke week delen wij onze favorieten en nu het herfst is en straks de winter begint zijn de warme dranken hier niet aan te slapen. Daarom besloten wij onze favoriete warme dranken te delen. Je hebt er genoeg en ik ben dol op heeeeeel veel, lastig kiezen hoor tussen al die warme drankjes. 

Joyce 

  1. Mijn absolute nummer 1 is de Vanille Latte van de Starbucks. Als ik in de buurt ben van een starbucks moet ik er altijd eentje tot mij nemen mmm!
  2. Ik drink veel thee, ik begin er de dag mee en eindig er ook mee. Mijn favoriete theesmaak is de Pickwick rooibos mango perzik, deze is zo lekker fruitig!
  3. Nog een favoriete theesmaak voor het najaar is Autumn storm van Pickwick mmmm!
  4. In de winter drink ik ook graag een warme chocolade melk met marshmallows. Zonder vind ik het niet te drinken haha!
  5. En als laatste ben ik dol op de latte van de HEMA. Hij is zo lekker melkerig mmm!

Carmelina

Warmen dranken! Ik ben er gek op. Vooral in zo een grote mok waar je lekker je handen omheen kan doen. hmmmmmm

  1. Lekker cliche maar een warme chocolademelk met slagroom is absoluut favoriet! Dit kan ik blijven drinken maar ik hou me in want dit is natuurlijk een mega calorieën bom.
  2. Chai Thee.  Zwarte thee (bijv Darjeeling), Melk (warm en ik klop hem altijd een beetje op), kaneel,  gember, peper (die pak ik niet) en een suikerklontje of wat honing. Ook niet zo gezond maar wel lekker! oh ja, kardemon en kruidnagel word hier ook wel voor gebruikt) 🙂  
  3. Latte en het is heel erg maar die thuis vind ik het lekkerste…. helemaal met een beetje amaretto siroop erin.
  4. Gewoon een kop thee. Lekker truttig maar ik vind het heerlijk. Zomers drink ik dit vrij weinig maar zodra de dagen weer kouder worden drink ik me suf aan thee. Verschillende smaken. Ik heb wel de voorkeur voor losse thee.

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: