Mama's favorieten Zomer

Mama’s favorieten – In de tuin

Mama’s favorieten! Iedere week zullen wij beide 5 producten met jullie delen waarvan wij vinden dat die een extra spotlight op zich gericht verdienen! Het zijn onze persoonlijke favorieten. We vertellen je waarom we zo enthousiast zijn over deze producten en waar je deze kan vinden. 

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen tijd? Wij wel! We brachten de dagen weer heerlijk buitens huis door in de tuin waar de kinderen lekker konden spelen en wij konden genieten van een lekker koel drankje. Van welke producten hebben wij de afgelopen dagen nou echt genoten? Wij delen het met je!

Joyce 

  • De zandbak 

Als ik wil dat mijn kinderen lekker spelen dan moet ik de zandbak open. Samen met wat graaf auto’s en vormpjes kunnen ze zich uren vermaken. Met als resultaat dat er meer zand naast de zandbak ligt dan erin, maar dat nemen wij maar even voor lief. Wij hebben een simpele schelpzandbak voor Sofie en op dit moment bouwen wij er zelf nog eentje onder het speelhuisje voor Aron. Hier kan hij lekker met grote voertuigen in spelen.

  • Zwembad

In de zomer hebben wij er altijd een grote staan van Intex, maar in het voorjaar haal ik altijd een simpel zwembadje voor nog geen €3,- bij de action. Deze vul ik dan met een beetje water en hiermee kunnen de kinderen dan heerlijk spelen.

  • Suncare van Dr. Leenarts

Een product die je in beide lijstjes terug kunt vinden, maar wij hebben dit jaar de suncare van Dr. Leenarts helemaal ontdekt en ik vind hem super fijn! Hij smeert lekker en de kinderen verbranden niet. Ook krijgen ze geen allergische reactie op dit product YES!.

  • De step 

Nog zo’n favoriet van onze kinderen momenteel is de step. Wij hebben er gelukkig twee waardoor ze samen kunnen steppen door onze tuin heen. Alsnog maken ze maar al te graag ‘ruzie’ over wie op welke step mag, maar is het in ieder geval een succes.

Carmelina 

 

  •  De trampoline

Tsja, welk kind (en volwassene) vind het nou niet leuk om lekker rond te springen op de trampoline. Wij hebben de trampoline in de grond. Luka kan er dus met gemak op en af en ik hoef niet bang te zijn dat hij er vanaf valt. 

  •  Little Tikes Piraten schip

Luka kreeg deze van ons voor zijn 2e verjaardag. De afgelopen dagen is hij vooral gebruikt met water, maar hij kan ook met zand gevuld worden.

  •  Zonnebrandcreme van Dr.Leenarts

Met een tuin op het zuid-westen heb je altijd zon in de tuin. Dit betekend smeren smeren smeren! De zonnebrand van Dr. Leenarts smeert prettig en trekt goed in. Over dit product schreven wij al een review.Die je hier kunt lezen.

  •  Flesjes water ( van Woezel en Pip )

Ik bleef mijn flesje vullen. Water drinken, ik kan echt niet zonder hoor

 

op deze warme dage

n. Maar ook de kinderen moeten goed drinken van mij en ik ben daar dan ook altijd extra alert op. Kennen jullie de flesjes water van Woezel en Pip al? Te koop bij de Jumbo. Deze vrolijke vriendjes zorgen ervoor dat ons peuter-pubertje iets vaker de tijd neemt even een slokje te nemen. Heel fijn.

  •  De Barbecue 

Tsja, met mooi weer eet ik graag buiten en hoewel ik niet heel dol ben op vlees staat bij ons met een paar zonnestraaltjes de barbecue vaak al snel aan. Super gezellig!

 

 

Waar kunnen jullie niet zonder in de tuin? 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: