Mama vertelt

Vaderdag 2017 – De eerste van Jeroen

De allereerste Vaderdag van Jeroen is vandaag!Wij zijn dan nog lekker op vakantie, dus de cadeautjes zijn in de auto gesneakt door mij, alhoewel Jeroen al een beetje weet wat hij gaat krijgen. Maar niet alles is mee en dat weet hij lekker nog niet. Maud maakt in ieder geval nog iets op het kinderdagverblijf en ik heb vorige week nog een mooie bbq besteld bij de Gamma en die komen ze dinsdag bij ons bezorgen, ben zo benieuwd hoe hij dat gaat vinden.
Maar terug naar de allereerste Vaderdag en dan vooral waarom ik daar zo’n zin in heb. Sinds 5 oktober zijn wij de trotse ouders van onze dochter Maud en sindsdien zie ik ook zo’n andere kant van Jeroen. Hij is een echte superpapa!Ik had wel een beetje gedachtes hoe hij als vader zou worden, maar het is zó anders dan ik dacht en het vertederd mij elke x weer. Hieronder heb ik 10 redenen neergezet waarom ik Jeroen een superpapa vindt:

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij zo vreselijk lief voor Maud, ook al heeft hij slecht geslapen, een lange dag gewerkt, het maakt niet uit wat er aan de hand is.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij heel veel voor mama doet, soms misschien teveel, maar dat wil hij niet horen

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij heel voorzichtig is. En eigenlijk met alles, luier verwisselen, aankleden en zo kan ik nog wel wat opnoemen. Voor mij zelf vind ik dit dan wel weer goed, want ik ben dan misschien wel weer te lomp. Of zal dat toch komen doordat ik al jaren in de kinderopvang werk?

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij ook heel gek kan doen met Maud, door de kamer vliegen, iets geks op haar hoofd zetten, gekke verhaaltjes vertellen of foto’s sturen naar mij wat ze aan het uithalen zijn terwijl ik werk.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij ook altijd vrolijk is met Maud, gezellig kletsen, spelen en nieuwe dingen proberen.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij heel bezorgd kan zijn, heeft Maud het niet te koud, is dit niet gevaarlijk enz.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij ook heel erg grappig is hoe hij doet met Maud, wat ik hierboven al beschreven had met het vliegen door de kamer enzovoorts, ik kan dan zo genieten van die 2 liefdes van mij.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij soms rommelig kan zijn en daar kan ik nooit zo tegen, maar tegelijkertijd kan ik er ook nog wat van leren.
Ik kan het ook best opruimen als Maud op bed ligt en die tijd heb ik dan overdag meer voor Maud.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij altijd klaarstaat voor Maud. Niks is hem te gek, al is het 3.30 uur ’s nachts en zijn eigen wekker gaat om 5.10 uur weer.

♥ Jeroen is een superpapa, omdat hij alles kan laten vallen als er iets is met Maud (of mij). Pas zei hij dat de hele wereld kon omvallen, als wij maar bij hem zijn!

Lieve papa, een dikke kus van je poppekindje😍
En ook van mama natuurlijk😘

Fijne Vaderdag allemaal!!

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: