Mama vertelt

10 redenen waarom onze mannen super papa’s zijn!

Jaaaaa! Het is Vaderdag en daarom vinden wij het nodig om onze mannen, de vader van onze kinderen eens in het zonnetje te zetten. Daarom vandaag de hele dag door 10 redenen waarom onze mannen super papa’s  zijn en we trappen af met onze eigen mannen!

Bas, de papa van Luka en Jonah, man van Carmelina.

 1. Vanaf het moment dat Bas wist dat hij vader ging worden droomde hij over allemaal uitstapjes die hij kon gaan ondernemen met zijn kind(eren) en hij maakt nu zijn kinderen er zijn, de dromen waar! Het is fantastisch om te zien en te horen hoe hij op de vrijdagen (de dag dag hij thuis is met de kinderen) van alles onderneemt. Niets is te gek en samen ontdekken ze de wereld.
 2. Als mama het nodig heeft om een ochtendje wat langer in bed te blijven liggen dan gaat hij er zonder gemopper uit voor de kinderen en zorgt ervoor dat ze een lekker rustig ochtendje met elkaar beneden hebben zodat mama ook even kan bijtanken
 3. Luiers verschonen? Dit is serieus nooit een probleem voor deze super papa!
 4. Vanaf het eerste moment doen we de nachten samen. Nee, het is niet zo dat iedere nacht we beide uit ons bedje gaan omdat er eentje huilt of iets nodig heeft.
  Maar mama staat er nooit alleen voor. Dit gaat op zo een natuurlijk manier dat er nooit discussies hierover zijn en dat is fijn!
 5. Papa is zo gek als een deur! Alle dieren kan hij perfect na doen, gekke bekken trekken of zo raar mogelijk dansen, papa doet het!
 6. Papa durft alles wat mama niet durft!
 7. Er gaat geen dag voorbij zonder een stoei en knuffel momentje met papa.
 8. Als papa laat thuis is van zijn werk en de kinderen al op bed liggen gaat hij altijd even een kusje bij ze brengen.
 9. Papa is net zo gek op leuke kleren shoppen voor zijn mannen als mama.
 10. Papa heeft plezier in het papa zijn! Hij kan uren op de grond liggen in de tuin met Luka kijkend naar miertjes. Hij kan met Jonah op zijn arm door het huis wandelen en hem vertellen wat ze allemaal zien. Papa is een super papa omdat hij zijn kinderen iedere dag verteld hoe trots hij op ze is en hoeveel hij van ze houd!

Robert, papa van Aron, Sofie en baby 3.0 , man van Joyce

 1. Vanaf het moment dat Ro wist dat ie papa gingen worden was hij ook echt een papa! Hij stond er voor mij en Aron en deed alles wat nodig was. Dit heeft hij de afgelopen jaren ook gedaan. Studeren, voor het gezin, werken voor het gezin er gewoon voor gaan. Niet meer dan bewondering!
 2. Luiers? Die doet hij met gemak. Kleding uitzoeken is dan weer een ander verhaal
 3. Ro is een held in het bouwen van Lego creaties en samen met Aron kan hij dit ook uren doen. En met uren bedoel ik bijvoorbeeld een hele zaterdag. Ja echt waar.
 4. Samen kunnen wij alles! De eerste nachten? Ik deed de voeding en Robert deed altijd de luiertjes of maakte de flesjes toen ik dit gaf. Hoe graag ik ook altijd alles zelf doe als ik hem vraag om te helpen is het nooit een probleem.
 5. Hij is er graag bij. Erbij zijn is zo belangrijk en ik merk dat het in ons gezin ook wel centraal staat. Ro werkt nu bijna een jaar en dat heeft voor vele veranderingen gezorgd. Zo kan ie niet altijd meer mee naar zwemles bijvoorbeeld, terwijl dit wel heel belangrijk is voor Aron. Wanneer hij wel een keer kan komen zie je hem ook glunderen.
 6. Haren borstelen, ja jongens het stelt misschien niks voor, maar als ik Ro met Sofie samen op bed zie zitten na het douchen en dan haar haartjes aan het borstelen is smelt mijn hart een beetje. Hoe voorzichtig hij de borstel door haar haartjes haalt, ik kan er nog wat van leren. haha!
 7. Hij blijft thuis om samen tijd met de kinderen door te brengen of iets leuks met ons te doen.
 8. Hij zet zijn stoere kant aan de kant om liedjes te zingen met zijn dochter, want hé om die smekende ogen van zijn dochter kan ie echt niet heen hoor!
 9. Hij kan geweldige dingen bouwen in huis en in de tuin voor uren speelplezier. Denk aan bijvoorbeeld de zandbak! Yo go Daddy!
 10. Papa is super, omdat ie mijn aller liefste papa is – aldus Aron! <3
Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: