Feestdagen

Advent Kalender | Onze winactie NU online op Instagram

Jaaaaa…!! Vandaag zijn wij eindelijk aan de beurt om ons cadeautje weg te geven! We hebben er zin in want, wij hebben volgens ons een enorm leuk cadeautje dat JIJ kan winnen. 

Bij ons kan je vandaag een super leuk boek winnen vol met geweldige trek- en duwspelletjes die je samen met je kind kan spelen. Niet één op één je kan ze namelijk ok met het hele gezin doen! Dus roep iedereen bij elkaar en ga eens even een lekker potje ravotten met elkaar. Gegarandeerd plezier!

Waarom wij trek en duwspelletjes leuk vinden? Heel simpel, het helpt je kind om ongeremd contact te maken. Het helpt bij de lichamelijk ontwikkeling en je leertje kind grenzen aan te geven. Wat vind hij/zij wel leuk en wat niet. Wat betekend stop? Wat mag een ander wel en wat vind je liever niet prettig? Met wie kan je dit allemaal nou beter oefenen dan met je eigen papa en of mama?

Over het verhaal

Nelson krijgt nieuwe buren. En zijn buurmeisje ziet er een beetje speciaal uit. Ze lijkt wel een… ninja. Enkele dagen later krijgt Nelson een uitnodiging voor een ninjafeest. Er zal ninjataart zijn en een ninjatornooi. Maar… Nelson kent niets van ninja’s. Zijn familie springt in de bres en stoomt hem klaar voor het feest met een intensieve ninjatraining. Al snel leert Nelson hoe je reuzen klein krijgt en een vijand kunt bekogelen met opgerolde sokken.

Meedoen?!

Dus wil jij dit te gekke boek binnenkort bij jou op de deurmat vinden? Dan moet je het volgende doen.

  • Volg ons op Instagram
  • Like onze post, reageer en tag tenminste 1 vriend of vriendin dit misschien ook wel kans zou willen maken op dit leuke boek
  • Volg de 11 andere deelnemende bloggers zodat je ook kans maakt op hun leuke prijzen!

 

Wij wensen jullie heel veel succes! Morgenmiddag 12:00 maken wij de winnaar bekend! 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: