Feestdagen

Adventskalender op Instagram | Iedere dag een leuke Winactie!

Wisten jullie dat Door Mama Getest ook actief is op Instagram? Wij proberen regelmatig wat leuke foto’s uit ons leven, van producten die we spotten, testen of gewoon super tof vinden te delen op onze pagina. Volg jij ons al? Dan heb je mazzel, als je dit nog niet doet, dan raden wij je aan dit wel te gaan doen want de hele maand december gaan wij samen met andere bloggers leuke cadeautjes weg geven! 

Wij vinden het enorm leuk om andere bloggers te ontmoeten, van hen te leren en ons door hen te laten inspireren. Zo werden we benaderd door een andere blogger met de vraag of wij wilde meedoen met een advent kalender op Instagram. Harstikke leuk dachten wij want onze volgers verdienen wel een leuk cadeautje.

Als je ons volgt op Instagram zal je de winacties vanzelf voorbij zien komen in onze post of stories. Elke dag zal er op één van de accounts van de deelnemende instagrammers iets leuks online komen. Om mee te doen met de actie is het belangrijk dat je alle deelnemende instagrammers volgt en reageert onder de desbetreffende post. Je tagt minimaal 1 vriend of vriendin die het misschien ook wel leuk vind om iets te winnen en wie weet ben jij de gelukkig! Een maand lang zal er elke 24 uur iets te winnen zijn, je maakt dus lekker veel kans!

 

Lijkt het je wat en wil je geen winactie missen? Volg ons dan op Instagram!

 

 

Hierbij een overzicht van alle deelnemers (klik op de deelnemers om direct naar hun instagram te gaan)

1 & 23 December Ladybosnl

2 & 9 December BloggerGwendy

3 & 24 December  Fromcouchgirltofitnessgirl

4 & 14 December Doormamagetest      (WIJ ZELF!)

5 & 7 December Juulsblogt

6 & 13 December Hemelsblauw

8 & 19 December Grofgeluk

10 & 18 December Zo Lien

11 & 17 December Kiekmijnou

12 & 20 December Hanneke_Johanna

15 & 21 December SRSCK

16 & 22 December Younaileditnl

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: