Eten en Drinken Mama's favorieten Snacks

Mama’s favorieten | kinder tussendoortjes

Mama’s favorieten! Iedere week zullen wij beide 5 producten met jullie delen waarvan wij vinden dat die een extra spotlight op zich gericht verdienen! Het zijn onze persoonlijke favorieten. We vertellen je waarom we zo enthousiast zijn over deze producten en waar je deze kan vinden. 

Jumjum! Wie wil er nou niet zo nu en dan eens een lekker tussendoortje. Wat geven wij onze kinderen? Welke tussendoortjes maken ons blij maar vooral onze kinderen? De favoriete ‘snacks’ van ons en onze kinderen.

Joyce 

 1. Net als Carmelina staat fruit en Groente hier op nummer één. Sofie eet geen groente behalve wortels, maar lust wel alle soorten fruit. Vooral frambozen en banaan zijn hier in huis favoriet. Aron kan ik wakker maken voor snoeptomaten en komkommer.
 2. Rozijntjes kan ik hier in huis ook niet aanslepen en zijn ook echt mijn omkoop middeltje haha! Ik heb altijd een doosje in mijn tas voor moeilijke momenten. Ik koop altijd die van de HEMA die zijn biologisch en volgens mij zijn biologische altijd ongezwaveld.
 3. Met een kleuter ontkom je er niet aan, maar hier in huis zijn de koekjes soms niet aan te slepen. Vooral sultana’s eet men hier in huis graag. Sofie krijgt ze ook wel eens als tussendoortje en ook haar bevalt het ged
 4. Snoepsterren van Love my veggies. Sofie is dol op de snoepsterren van Love my veggies en ik snap dat wel ze zijn namelijk erg lekker
 5. Al laatste heb ik toch een best ongezond tussendoortje, maar als ik mijn kinderen eens goed wil verwennen neem ik smarties mee. Mega ongezond, maar soms mogen ze ook echt wel eens iets anders. En de doosje die overblijven vinden papa en mama ook wel lekker.

Lees ook de review van de snoepsterren van Love My Veggies 

Carmelina

Ik denk leuk! We maken zo een lijstje maar terwijl ik dit wil doen besef ik mij dat onze kinderen weinig tussendoortjes krijgen. S morgens tussen ontbijt en lunch eten we fruit en na het middag slaapje vraagt Luka er eigenlijk nooit om. Alleen op bijzondere dagen, tijdens een uitstapje, als er bezoek is of als wij ergens op bezoek zijn dan wil hij er nog wel eens om vragen. Omdat Luka met het warme weer en ook gewoon omdat hij 2 is en overal nee tegen zegt vooral die gezonde avond maaltijd maak ik tegenwoordig wel vaak in de middag een (groenten)smoothie voor beide kinderen. Dit is dan hun “tussendoortje”.

Maar als we dus met tussendoortjes bezig zijn, hier een overzichtje van onze favorieten hier in huis.

 1. Mijn kinderen zijn beide echt gek op fruit. Vooral aardbeien! Ik vind ze echt belachelijk duur maar zie toch liever aardbeien die mondjes in gaan dan zakken chips en zelf geniet ik ook van lekkere zoete aardbeien dus deze heb ik eigenlijk altijd in huis. Wij kopen ze graag direct bij de boer langs de weg en hebben ons vaste plekkie. Jummie deze zijn altijd zo heerlijk zoet!
 2. Bumba cakejes. Tsja, niet het beste maar Luka vind ze zo lekker! Zo nu en dan krijgt hij er dus eentje. Vaak als we ergens heen gaan ofzo. Jonah zal ze vast ook heerlijk vinden maar die geef ik dit nog niet
 3. Knijpfruit/smoothie van Ella’s kitchen vinden beide mannen heerlijk
 4. Love my veggies de biologische snoepsterren! Beide mannen kunnen hier geen genoeg van krijgen.
 5. Luka vind de letterkoekjes van de kleine keuken erg lekker en als hij om een koekje vraagt bedoeld hij ook deze en hoef ik echt niet met iets anders aan te komen. Jonah is gek op de zachte koekjes van de kleine keuken. Ik vind deze koekjes alleen altijd zo een plak bende worden dus hij krijgt ze heel af en toe.
 6. Ik voeg er deze keer een zesde aan toe want waar we Luka ook heeeeeel blij mee maken en oma doet dit dus regelmatig zijn cheez dippers van La vache qui rit. 1 groot feest als oma komt want deze heeft zij altijd bij haar.

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: