Drinken Eten en Drinken

Jumbo Woezel & Pip thee

Dat Jumbo sinds kort een leuke samenwerking heeft met Woezel & Pip is geen geheim meer. Door de hele winkel kom je de twee gezellige hondjes tegen. Net als mijn kindjes ben ik ook wel een klein beetje fan van deze 2 gezellige hondjes en het feit dat deze hondjes ook nog eens verantwoorde tussendoortjes door aanprijzen. 

en Jonah drinken eigenlijk vooral water en vinden dit geen probleem. Ze zijn dit gewend. Als we ergens op visite zijn drinken ze wel eens wat anders, dit moet ook kunnen vind ik. Toch merk ik nu Luka iets ouders begint te worden er ook een interesse komt voor ander drinken, het drinken van mama bijvoorbeeld. Ik drink graag thee en vind thee leuten iets gezelligs hebben. Hoe leuk is het om nu dus ook met je kleintje te thee leuten?! Oke, thee is thee… maar thee van de twee vrolijke vriendjes is toch net iets leuker.

Luka en Jonah drinken al vanaf 3 maanden thee, eigenlijk alleen maar rooibos of kruiden thee en dan heel slap dus ze zijn het wel gewend. Nu hebben we dus ook de groene thee in huis met aardbeien / framboos smaakje en ze smullen ervan! Mocht je zelf iets meer van de zwarte thee zijn dan is deze er ook, verkrijgbaar in de smaak aardbei.

Achter Molletjes Moestuin liggen de Geurige Theevelden. Daar plukt Tante Perenboom de blaadjes om thee van te maken. Lekker voor bij het ontbijt en heerlijk als je thuiskomt na een drukke dag. Lekkers uit de Tovertuin voor thuis!

1 doosje met 15 zakjes kost 0,99 cent en is verkrijgbaar bij JUMBO. 

 

Ingrediënten

  • Groene thee* 93%
  • natuurlijke aroma’s
  • framboos* 1%
  • aardbei* 1%

    *Van biologische oorsprong.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: