Eten en Drinken

Flessenwarmer van Difrax

Dat geklier met die fles, om de voeding op de juiste tempratuur te krijgen (37 graden). Thuis viel het nog wel mee maar als wij op vakantie waren. Ik zette de fles niet graag in iedere magnetron en de borstvoeding was al niet veel dus iedere druppel was heilig. Ik wilde geen voeding verspillen. Om de voedingsmomenten makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat de voeding altijd op de juiste tempratuur was kochten wij de flessenwarmer van Difrax.

Met 1 druk op de knop je voeding altijd op de juiste tempratuur is vond ik ook prettig. Bij veel flessenwarmer is dit namelijk niet het geval en zit je toch nog met een te warm flesje. Super irritant als je kleintje keihard huilt omdat hij zo toe is aan zijn melkje.

Zodra wij snachts ons kleintje hoorde jammeren ging de 1 eruit om zijn luiertje te verschonen en de ander drukte op de knop. Terwijl je dan nog even lekker aan het doezelen bent doet de flessenwarmer zijn werk en met 3 minuten is het PIEP! Fles klaar! Schone luier was om, konden we hem direct aan onze mini geven. Perfect! De bekende S-flessen van Difrax gaan erop dus het waren echt weinig handelingen.

Het compacte design vond ik ideaal. Ik nam hem vaak mee als we ergens naar toe gingen zodat ik altijd met gemak de fles kon opwarmen. Vooral als we op vakantie gingen vond ik het prettig. Niet overal is een magnetron aanwezig en dat zogenaamd gekookte water uit de koffie machines sprak mij niet zo uit. Warm water uit de kraan? Ja, in nieuwbouwhuizen met nieuwe leidingen prima maar niet in een historisch pand.

Voor ons was de flessenwarmer dus iedere euro waard en we hebben hem dan ook met veel plezier gebruikt voor beide kinderen.

De Difrax flessenwarmer is verkrijgbaar vanaf 60,99 o.a. bij bol.com 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: