Eten en Drinken Snacks

Biologische chocowieltjes van de kleine keuken

De kleine keuken maakt biologische goede tussendoortjes voor je kleintje en zij breiden hun assortiment steeds meer uit. Jippie! Want hier in huis zijn we gek op tussendoortjes. 

Tijdens het rondje wekelijke boodschappen kwam Luka aangelopen met een zakje. Hey! Die kende ik nog niet. Chocoladewieltjes van de kleine keuken. Ze zien er lekker uit en ik besluit Luka blij te maken en ze in ons mandje te stoppen zodat we er thuis lekker van kunnen snoepen.

Eenmaal thuis moest de zak dus ook direct open. Eerst probeer ik er zelf eentje. Hmm oke, eerlijk is eerlijk zelf ben ik er niet zo fan van. Puur omdat ik een echte chocoladesmaak verwachte maar dit was niet het geval. Logisch ook! Want waarom zouden kinderen dat moeten eten? Dan kan je ze net zo goed een chocoladereep geven.

Op de verpakking staat vanaf 18 maanden. Jonah net 1 eet hier in huis helemaal met de pot mee en de chocowieltjes zijn vrij zacht dus ook hij mocht ze proberen.

Beide jongens smulde ervan, al merkte ik aan Luka dat hij ook misschien echt een koekje verwacht had ( zo zien ze er ook uit) en dit was meer een soort rijstwafel-achtig-dingetje. Het is knapperig maar plakt wel een beetje in de mond.  Maar ondanks dat hij misschien iets anders verwachtte kwamen ze ook bij hem door de keuring en kwam hij toen zijn bakje leeg was vrolijk richting de keuken. MAMA LUKA MEER!!!! De chocowieltjes zijn dus een groot succes.

Ingrediënten: Maisgriesmeel* 58% rijstemeel* 27% kokosmeel* 4% bananenpeoder* 2,5% gierst* 2 % vitamine B1

*Al deze ingrediënten zijn van biologische oorsprong.

Alergenen: gemaakt in een bedrijf waar soja, lupine, eieren en noten worden verwerkt.

De Chocowieltjes van de Kleine keuken zijn verkrijgbaar voor 2,25 bij oa. Jumbo en Albert Heijn of in de webshop van De Kleine Keuken

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: