doormamagetest

Zomerstop

Lieve allemaal,

De zomer is weer aangebroken, normaal betekend dat vakantie! En hoewel, veel mensen het er ook lekker van nemen, hun spullen pakken en voor een fijne periode vertrekken naar een heerlijk warm land zie onze zomer er toch een beetje anders uit.

Joyce is zoals jullie weten heerlijk in verwachting. Met nog 30 dagen tot de uitgerekende datum is het tijd voor haar om lekker in haar bubbel te kruipen. Het is tijd om te gaan poppen en bezig te zijn met haar gezin, de komst van de kleine meid en nog even veel momentjes “alleen” te pikken met Aron en Sofie. Straks moeten zij hun mama namelijk delen met nog een klein lief mensje.

Voor Carmelina is de zomer de drukste periode op haar werk. Hoewel er geen wisseldiensten zijn betekend het wel gewoon vol op aan de bak. De dagen thuis is het dus bijtanken maar gezien het feit dat er deze zomer geen vakantie in zit ook de momenten om even lekker te kunnen genieten van haar binken.

Daarom hebben wij besloten om een zomerstop in te lassen. We gaan absoluut niet stoppen met Doormamagetest. Zeker niet! Maar we gaan ons de komende weken even richten op dat

was voor ons het aller aller aller belangrijkste is namelijk ons gezin.

Nou is doormamagetest natuurlijk ons gezamenlijke kindje en dat zullen we absoluut niet laten vallen. Naast de wereld verrijken met een mooi nieuw wereldburgertje gaan we ook aan de bak met onze dromen voor doormamagetest want die hebben we! We zijn 2 dames vol ambities en hebben te gekke plannen. Na onze zomerstop kan je dus een frisse nieuwe wind van ons verwachten.

Dat er even geen nieuwe blogs of reviews verschijnen op de site betekend niet dat we helem

 

aal niks meer van ons laten horen want op onze social media kanalen. (instagram en facebook) zullen we actief blijven. We nemen jullie gewoon gezellig mee onze zomer door!

Voor nu wensen wij jullie allemaal een heerlijke zomer, vol spannende leuke en fantastische avonturen! Geniet er van met elkaar en maak weer prachtige nieuwe herinneringen. Vanaf 1 september gaan jullie weer van ons horen!

Heel veel liefs,

Joyce en Carmelina

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: