doormamagetest verzorging voor kinderen

Waterpokken alarm! Dus wij testte de Dr. Leenarts Verkoelende Lotion

Ik had het briefje alweer zien hangen… “Er heersen waterpokken”.  Je hebt altijd van die periodes dat het lijkt als of ineens ieder kind de waterpokken heeft. Iedere keer sloeg het mijn kind over. Beetje dubbel, want ergens ben je blij dat die vervelende plekjes je kind nog even bespaard blijven maar je weet ook dat het fijn is als hij het gehad heeft omdat hij er dan ook vanaf is. Dit keer was het raak! Woensdagmiddag trek ik Luka een schonebroek aan en zie ik een paar rode vlekjes op zijn buik. Al snel werden het er meer. Jahoor! Daar zijn ze, de waterpokken! Ik was nog bij mijn moeder dus snel naar de drogist zodat ik wat in huis zou hebben mocht hij er erg last van krijgen. Omdat de producten van Dr. Leenarts mij erg vrolijk maken besloot ik ook haar hulpmiddel voor waterpokken in huis te halen. 

De verkoelende lotion van Dr. Leenarts. Het zou ervoor moeten zorgen dat de blaasjes snel indrogen en het werk jeukstillend. Heel fijn! Want het is niet de bedoeling dat meneer zijn blaasjes open krabt en er lelijke plekken aan gaat overhouden of erger, dat hij een infectie op loopt.

 

Het is een makkelijk product om te gebruiken. Je schud het flesje en stipt de plekjes aan met je vinger of
de bijgeleverde aanstipper. De aanstipper is een groot succes hier in huis want Luka vind het een prima spelletje als papa en mama zijn “stipjes” gaan stippen. Door de Zinkoxiede is de lotion wit, je krijgt dus witte vlekjes op de huid. Vergelijk het met tandpasta dat opdroogt op je huid. Luka liep dus een paar dagen rond als witte stipjes monster. Maar het werkt wel. Hij heeft weinig last van jeuk en zijn “stipjes” zijn na mijn idee echt super snel ingedroogd!  Op de warmere dagen heb je altijd meer last van jeuk dus om de lotion extra verkoelend te laten werken bewaarde wij hem in de koelkast.

 

Ook dit product is weer voorzien van het huid allergie keurmerk wat betekend dat ook hier geen irriterende ingrediënten voor gebruikt zijn en het zelfs voor de gevoelige huid goed te gebruiken is. Absoluut een aanrader!

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: