doormamagetest

Wat eten wij deze week?

Daar zijn wij weer! Toen wij een tijdje terug begonnen met het delen van onze weekmenu’s werden ze heel goed gelezen dus besloten wij dat wij het na onze (iets langere) zomerstop weer wilden oppakken. Vanaf vandaag kun je dus weer elke maandag om 06:00 uur inspiratie op doen met onze weekmenu’s. Lekkere menu’s en links naar recepten die je echt moet proberen volgens ons en die onze kinderen ook nog eens goed eten. 

Joyce 

 1. Hutspot met HEMA rookworst 
 2. Hachee met sperziebonen en aardappelpuree – Jeetje wat een Hollandse pot, maar mijn eigengemaakte hachee is echt groot favoriet hier in huis.
 3. Kippensoep – Heerlijk joh de herfst vooral als het hele huis dan grieperig is. Een verse kippensoep werkt dan heel goed
 4. Pasta met verse tomatensaus – Groot favoriet hier in huis met een flinke laag strooikaas
 5. Pompoensoep met pizza – Pompoen soep is ook zo’n favoriet hier in huis lekker met pizzabroodjes
 6. Broccolivis met aardappeltjes en wortels – Lekker spannend weekje deze week haha! Maar bij de aldi heb je super lekkere vis met een broccoli laag. Daarbij maak ik zelf aardappeltjes en die doen wij in de airfryer en natuurlijk gekookte wortels.
 7. Courgette pizza – Dit is echt de ontdekking van de afgelopen tijd. Lekkere courgette pizza’s van magioni met tomatenpuree, zongedroogde tomaten, spinazie, rauwe ham en mozzarella mmm!

Carmelina

 1. Andijvie stamppot met spekjes en een gehakbal. Kan het Hollandser? Vooral mijn peuter-puber is gek op stamppotjes dus een stamppotje komt iedere week wel een keertje terug in ons weekmenu.
 2. Spaghetti met rode saus. Ik vind dit altijd zo een heerlijk makkelijke maaltijd en met strooikaas vind meneer peuter puber al die kleine stukjes groenten in zijn eten ineens geen probleem meer.
 3. Curry met zoete aardappel 
 4. Aardappeltjes, doperwten met worteltjes (diepvries) en vegetarische sticks van Woezel en Pip, het is zo simpel en soms zoooooooo lekker
 5. Patatjes
 6. Rode bieten met aardappeltjes en vissticks 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: