doormamagetest

Wat eten wij deze week?

Omdat we het allemaal wel herkennen, je loopt door de supermarkt en weet even niet wat je deze week weer allemaal op het menu moet zetten hebben wij besloten regelmatig onze week menu’s te delen met jullie. Wie weet geeft het wat inspiratie en stiekem hopen we dat jullie hieronder jullie menu’s delen zodat wij ook weer op wat ideeën komen! Naast onze weekmenu’s kan je later op de dag ons favoriete recept uit onze menu’s van die week online verwachten! 

Carmelina

Maandag – De kinderen eten bloemkool met aardappelen en een worstje bij Oma. Bas gaat aan de Shoarma en ik eet op mijn werk. Nog geen idee wat.

Dinsdag – De kinderen eten op het kinderdagverblijf een stampotje van aardappelen, bloemkool, sperziebonen en reepjes gebakken ei. Bas eet een Maaltijdsalade en ik eet op mijn werk. Nog geen idee wat.

Woensdag –  Ik ga met de kinderen een dagje naar mijn schoonouders en eten daar. Wat, dat is een verassing. Bas eet thuis, waarschijnlijk maakt hij een lekker broodje voor zichzelf of besteld hij pizza.

Donderdag – Zoete aardappel Curry

Vrijdag – Lasagne van papa! Blijkt het nou ineens heerlijk weer te zijn dan gaat de bbq aan!

Zaterdag – Spinazie met aardappelen en kabeljouwfilet

Zondag – Pannenkoekendag! De overburen komen gezellig borrelen. Als het mooi weer is zetten wij de bbq aan en krijgen de kinderen lekker pannenkoekjes omdat ze dit liever eten dan een stuk vlees. Zondag is altijd zo een niet moeilijk doen dag.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: