doormamagetest

Wat eten wij deze week?

Omdat we het allemaal wel herkennen, je loopt door de supermarkt en weet even niet wat je deze week weer allemaal op het menu moet zetten hebben wij besloten regelmatig onze week menu’s te delen met jullie. Wie weet geeft het wat inspiratie en stiekem hopen we dat jullie hieronder jullie menu’s delen zodat wij ook weer op wat ideeën komen! Naast onze weekmenu’s kan je later op de dag ons favoriete recept uit onze menu’s van die week online verwachten! 

Weekmenu van Joyce:

Maandag: Het gaat vandaag heel warm worden dus ik maak een lekker frisse pastasalade. Stiekem eten wij dit al bijna het hele weekend, maar het is zo makkelijk en fris.

Dinsdag: Broccoli-tonijntaart, super lekker en kan prima al ’s ochtends gemaakt worden om ’s avonds op te warmen. Heel handig met warm weer.

Woensdag: zelfgemaakte kebabspiesjes met gegrilde paprika en knoflook aardappeltjes (eventueel van de BBQ)

Donderdag: Worteltjes met kip van de poelier en gebakken aardappeltjes

Vrijdag: Pizza of pannenkoeken als wij aankomen bij onze accommodatie hebben wij geen zin om nog van alles te regelen/te maken.

Zaterdag: Waarschijnlijk een frietje ofzo nadat wij van de Efteling komen.

Zondag: Verse broccoli soep, lekker makkelijk om te maken als wij weer thuis komen van ons uitje.

 

Weekmenu van Carmelina:

Maandag: Warme dag! De kinderen zijn bij oma en die eten lekker worteltjes. Omdat wij ze pas rond 18:30 kunnen halen eten wij als de kinderen op bed liggen. Gezien het mooie weer zullen we denk ik de bbq aanzetten.

Dinsdag: De kinderen eten op het kinderdagverblijf. Ik bak Spinaziepannenkoekjes voor ze omdat ik weet dat ze hier dol op zijn en met dit warme weer toch wat minder makkelijk eten. Ik eet op het werk cougette soep. Bas zal thuis iets in elkaar toveren voor zichzelf ik gok een salade met garnalen, zijn lievelings hapje en ik lust ze niet 🙂

Woensdag: Sugar snaps met gebakken aardappeltjes en kipschnitzel

Donderdag: Slawraps met Mexicaanse groenten. Receptje van de AH. De kinderen zijn niet zo gek op sla maar die geef ik vaak een speltwrap erbij.

Vrijdag: De kinderen krijgen worteltjes met zoete aardappel en vissticks. Papa en mama gaan samen uit eten! Date night!

Zaterdag: Bas is jarig, maar in plaats van een feestje thuis gaan wij naar een feestje toe! Neefje Kyan is namelijk ook jarig. Ik gok dat we daar lekker mee eten.

Zondag: Ik weet nog niet zo goed wat ik ga klaar maken zondag. Ik wil in elk geval weer even wat hapjes klaar maken die ingevroren kunnen worden voor de dagen dat de jongens naar het kinderdagverblijf gaan. Zondag gaat dus een verassing worden en bepaal ik als ik zaterdag in de supermarkt loop.

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: