doormamagetest Eten en Drinken Weekmenu's

Wat eten wij deze week?

Hoera! Deze week is weer eventjes normaal te noemen. Dat betekend dat we in ons weekmenu dus even geen rekening hoeven te houden met bijzondere dagen tussendoor. Persoonlijk ben ik daar blij mee en probeer ik deze en volgende week ook de kinderen weer even in het normale ritme van eten te krijgen. Er zijn afgelopen weekend behoorlijk wat sneeuwvlokken gevallen en om de winter kunnen we nu echt niet meer heen. Heerlijk! Voor ons betekend dit dan ook weer lekker genieten van de stamppotten! Een leuke bijkomstigheid, de kinderen zijn hier gek op en eten deze altijd bijzonder goed dus ideaal! Nieuwsgierig naar wat wij deze week eten? Lees verder….

Maandag: 

De maandag is bij ons altijd een gekke dag. De kinderen eten dan bij mijn ouders omdat Bas en ik altijd vrij laat klaar zijn met werken. Ik ga vanuit het werken vaak snel door sporten. Wat de kinderen eten is een verassing. Mijn moeder is altijd van de aardappeltjes, groenten en vlees helemaal goed dus. Bas en ik zullen voor een simpel soepje gaan en een broodje erbij. Lekker makkelijk en geen gedoe.

Dinsdag: 

Wortelstamp, hutspot, net hoe je het wil noemen. Heerlijk met rookworst en natuurlijk een kuiltje jus.

Woensdag: 

Prei ovenschotel. Waarschijnlijk maak ik deze dinsdag avond al klaar omdat we woensdag een dagje buiten de deur geplant hebben. Hoeven we hem alleen nog even in de oven te zetten. Ideaal!

Donderdag: 

Nasi Goreng. Klaar gemaakt door Bas! Jumjum! Ik moet vandaag een extra dagje werken en Bas is daarom vrij. Hij mag dus ook voor het eten zorgen. Helemaal niet vervelend want Bas zijn nasi is de beste!

Vrijdag: 

Bas en Jonah eten bij mijn ouders. Ik ga met Luka gezellig op pad. Wat wij gaan doen? Dat kan je zaterdag lezen op de blog van Joyce maar verklap ik nu nog even niet. Ik gok dat Luka en ik lekker patatjes of pannenkoeken ergens eten.

Zaterdag: 

Macaroni. Gewoon een huis tuin en keuken pasta niks bijzonders.  Met geraspte kaast want anders eet onze oudste dondersteen dit echt niet

Zondag:

Sperziebonen met spekjes, aardappeltjes en een slavink. Heerlijk Hollands, gemakkelijk en altijd goed.

 

Deze week geen bijzondere maaltijden voor ons. We hebben een drukke week dus we gaan even voor gemak. Ook voor de kinderen is dit nu wel even prettig. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg zullen we maar zeggen. Wat eten jullie komende week?

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: