doormamagetest Peuterspeelgoed

Toet Toet Auto’s Ruimtestation

De Toet toet auto’s nemen je graag mee op avontuur. Dat is wat ze je allemaal toezingen en dat doen ze dan ook met alle liefde. Tegenwoordig is het niet alleen meer avonturen op de aarde maar gaan we ook de ruimte in!  Hoe leuk is dat! Want Ruben Ruimteschip heeft zich aangesloten bij de Toet toet familie.

En wat hoort er bij een ruimteschip?! Je raad het al een echt ruimtestation! En wat voor eentje?! Je kan et de raket Ruben of andere autos echt lanceren! Je kan Ruben om de steren heen laten draaien en door het zwarte gat naar benden laten racen. Een ruimtestation weer vol met fantastische en spannende uitdagingen dus.

Iedere keer verrast Vtech mij weer met een nieuwe spannende wereld voor de Toet toet’s en ook deze is weer met open armen ontvangen door mijn binken.

Het ruimtestation is net als al het andere leuke speelgoed van toet toet auto’s weer met elkaar te verbinden, een mooie aanwinst dus voor je fantastische eigen stad.

Bij aanschaf van deze speelset krijg je Ruben ruimteschip cadeau maar alle andere auto’s passen er ook prima op. Het ruimteschip is makkelijk in elkaar te zetten en weer een stevig design. Het stimuleert je kleintje om te spelen met zijn eigen fantasie en het blijft je kleine absoluut jarenlang aanspreken.

Het enige nadeel vind ik dat deze in vergelijking met de andere speelsets die wij in huis hebben van de Toet toet auto’s iets minder stabiel is. Als Luka hem dus wil verplaatsen valt hij makkelijk uit elkaar wat soms wil leiden tot frustratie omdat hij het nog niet zelf in elkaar kan zetten en terug kan klikken.  Maar ach, een goede rede voor mij om lekker mee te spelen. Want zeg nou zelf, samen spelen is toch veel leuker dan alleen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: