doormamagetest Peuterspeelgoed

Telpret Kiepwagen Vtech

De en kiepwagen van vtech kom ik hier overal in huis en in de tuin tegen! Luka sleept hem overal mee naar toe en Jonah, die vind het fantastisch om de stenen (ballen) boven in het gat te stoppen zodat ze in de kiepwagen terecht komen.
Super leuk! Want als je de stenen er 1 voor 1 in doet telt de kiepwagen mee. Bij 3 hoor je een vrolijk geluid! Je kindje leert dus op een speelse manier tellen. Als al

le drie de stenen in de laadklep gerold zijn is kan je met de hendel de kiepwagen weer legen. Ook een leuk spel! Want de stenen rollen dan de kamer door en die wil je uiteraard weer verzamelen zodat het spel weer van voor af aan kan beginnen!

Op deze wagen zitten 10 melodietjes en 2 gezongen liedjes en weet je wat nou zo leuk is, deze heb ik nooit als hinderlijk ervaren! Misschien omdat je met deze wagen net zo leuk kan spelen als hij niet aan staat. Het is dus niet continu geluidjes en dingetjes om je heen.

Op de wagen zijn 3 interactieve toetsen te vinden die je stimuleren om te spelen. Wil je gewoon even wandelen met de kiepwagen dan kan dat ook want voorop is een touwtje die het mogelijk maakt voor je kleintje om de wagen mee te slepen naar de plek waar gespeelt moet worden.

Dat het stevig speelgoed is heeft het wel bewezen. De jongens spelen er op alle plekken mee van zandbak tot in het gras en gewoon lekker in huis. Luka heeft hem zelfs een periode als loopauto gebruik want hey erop zitten kan toch ook prima. (haha)

Ik vind dit een onwijs leuke auto want naast de fijne motoriek die ontwikkeld word door de mogelijkheden met deze wagen stimuleert het de fantasie van je kleintje en activeert het je kleintje om te gaan kruipen, lopen of om wat voor manier dan ook zich voor te bewegen.

 

Een aanrader! Je koopt de Telpret kiepwagen voor €18,99 via bol.com

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: