doormamagetest

Nuna Leaf wipstoel

De Nuna Leaf, dit was een cadeautje van een vriendin toen ik zwanger bleek van de tweede. Zij had hem niet meer nodig en omdat ik nog een dreumes had rond lopen leek hij mij nu wel handig om een wippertje in huis te hebben. Eigenlijk kan ik hier heel kort en duidelijk over zijn. Wat een fijne wipper!

De Nuna Leaf wipstoel maakt een wiegende beweging die natuurlijk aanvoelt. Dit geeft je kindje rust. Met een klein duwtje kan het wiegen ruim 2 minuten duren. Je kindje kan er eigenlijk vanaf de geboorte in door de bijgeleverde baby-verkleiner heel fijn want de stoel kan dus gewoon met je kindje mee geroeien. Het is een stevige wipper en hij kan tot 60 kilo dragen. Dat betekend dat mijn inmiddels peuter mannetje er ook nog heerlijk in kan liggen wiegen terwijl hij naar zijn favoriete tv programma kijkt. Dit doet hij dus ook.

Met de 3 punts-veiligheidsgordel weet je zeker dat je kindje veilig vast zit in het wipstoeltje. Heel belangrjik want mijn binkie is een vrij bewegelijk mannetje en wil als ik hem er net in zet altjid even “druk” doen voor hij zijn rust vind.

Wij kregen deze wipstoel maar hadden denk ik anders ook de keuze gemaakt voor deze stoel omdat we het design mooi vinden en wij niet voor een elektrisch apparaat wilde gaan. Geen gezoem, geen andere toeters en bellen gewoon een mooie stevige en degelijke wipstoel.  Wil je even niet dat hij heen en weer wiegt? Dan kan je hem heel eenvoudig met een hendel bij de poot vast zetten zodat je kleintje zonder gewiebel lekker zijn of haar flesje kan drinken of een hapje kan krijgen.

Inmiddels is Jonah 10 maanden en zit hij even in zo een fase waarin hij absoluut niet wil zitten maar het hele huis wil ontdekken, hij maakt nu dus even geen gebruik van deze wipper. Maar Luka, vind het heerlijk en ploft er regelmatig in neer. De wipper gaat bij ons dus voorlopig nog niet de deur uit en we zijn er dolblij mee. Top cadeau!

De Nuna Leaf is verkrijgbaar vanaf 179,00 euro

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: