doormamagetest Peuterspeelgoed

Nieuwe Zoef Zoef Dieren van Vtech

Ooi begonnen wij onze verzameling met Harry de Hamster, inmiddels zijn er al vele bij gekomen. Allemaal even gezellig, allemaal even leuk. Met hun vrolijke liedjes en zinnetjes zorgen ze voor geweldig vermaak bij onze kinderen. Maar hebben jullie de nieuwste leden van de Zoef Zoef Dieren familie al in de winkel zien staan?? Ze zijn nu misschien wel nog leuker, omdat ze naast gezellig en vrolijk tegenwoordig ook knuffelbaar zijn!   

De Zoef zoef dieren nemen je kleintje mee op avontuur in het dienrijk. Allemaal zijn ze voorzien van vrolijke liedjes en gezellige zinnetjes. Je kan met ze spelen op alle spannende speelsets die Zoef zoef dieren heeft maar uiteraard zorgen ze ook los voor voldoende vermaak.

Simone schaap, Koko, Konijn en Daan Dalmatier zijn de nieuwste leden van de zoef zoef familie en ook zij leren je kinderen weer van alles over het dierenrijk. Deze nieuwe leden zijn allemaal voorzien van een heerlijke zachte vacht wat het spelen met deze vriendjes misschien wel nog leuker maakt! 

Als je op het hoofdje drukt vertellen zij van alles of zingen ze een vrolijk liedje. Ook deze dieren reageren op de magische sensors op de Zoef Zoef dieren en Toet Toet Auto’s speelsets. 

Ik vind ze super super leuk alleen het enige nadeel van deze nieuwe familieleden vind ik het feit dat je ze niet zo gemakkelijk kan schoonhouden als hun andere leden die gewoon af te nemen zijn met een vochtig doekje. Iets meer opletten dat de handen gepoetst zijn dus voor we ermee gaan spelen.

De vrolijke zoef zoef dieren dagen kinderen uit oplossingen te vinden, hun fantasie te gebruiken en na te denken over van alles en nog wat. Ze leren welke geluiden de dieren maken en dieren te herkennen.  Een goede rede dus om je kleintje te voorzien van zo een vrolijke vriendje!  

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: