doormamagetest

Mama’s geluksmomentjes in Juni | | Carmelina

Wij mensen hebben 1 ding met elkaar gemeen. We zijn allemaal bijzonder goed om vooral te zien en te benoemen wat er niet goed gaat op een dag. Ook wij kunnen er wat van. Om die rede hebben we de geluksmomentjes in het leven geroepen. Even bewust stilstaan bij dat wat de afgelopen maand allemaal is gebeurd. Iedere eerste van de maand zullen wij onze geluksmomentjes van de maand ervoor met je delen. Kleine en grote momenten, momenten die ons een kriebel in ons buik bezorgde, momenten die wij niet willen vergeten en ja, met de hele wereld willen delen! 

Yeah! Aan mij de eer om deze eerste keer mijn geluksmomentjes van de maand Juni te mogen delen!

De maand juni was wel een heerlijke maand vonden jullie ook niet? We hebben prachtig mooie dagen gehad waardoor we lekker veel tijd buiten konden door brengen en daar zijn niet alleen Bas en ik gek op maar ook Luka en Jonah.

In het eerste weekend van Juni viel Pinksteren. We hadden dus een heerlijk lang weekend met elkaar! Er was van alles te doen in de omgeving. Wij zijn lekker naar de tuinfair geweest en bezochten de kermis in ons dorp. Super leuk! Voor Luka was het de eerste keer in een draaimolen, voor het eerst eendjes vangen en allemaal van dat soort dingen. Prachtig vond hij het!

Eendjes vangen op de kermis

Opa en Oma hebben een seizoensplek op een camping. Super leuk! Dit is de camping waar ik zelf als klein meisje al kwam dus het blijft bijzonder om daar nu met mijn eigen kindjes te komen. Nog leuker om dan ook de jongens en meiden waar ik al die jaren mee om ging terug te zien met hun kinderen. Op het veldje waar opa en oma staan met hun caravan is een grote zandbak en een kraan. Zand en water zijn natuurlijk DE ingrediënten voor lekker dagje spelen. Wat hebben we een heerlijk dagje gehad met ze allen op de camping.

Op de camping is “zelf” autorijden bij papa op schoot traditie! Dus Luka mocht autorijden.

 

Vaderdag!!!! Smorgens papa wakker maken met een lekker ontbijtje, zelf gemaakte knutsels en een cadeautje! Papa is de liefste dus mag verwend worden! Daarna zijn we naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen geweest. Het middagslaapje gewoon lekker thuis en savonds kwamen er vrienden bbq-en want het was zulk lekker weer!

Toet toet! In Sprookjeswonderland

 

Het mooie warme weer bleef aanhouden! Samen met mijn kleine binkies had ik afgesproken met een vriendin op een strandje hier in de buurt. Wat hebben we genoten! Hier gaan we zeker nog veel tijd door brengen komende zomer.

Terwijl Luka heerlijk speelt in het zand..

Doet Jonah een tukkie in de wagen.

 

Jonah is bijna 10 maanden, kruipt nu rond en je merkt dat hij en Luka elkaar steeds meer beginnen op te zoeken. Ze gaan echt steeds meer samen spelen. Kruipt Jonah over de vloer gaat Luka er achter aan. Zelfs speelgoed kan zo nu en dan gedeeld worden. Als ik naar mijn 2 boefjes kijk voel ik mij intens gelukkig. Ze zijn zo leuk samen!

Samen met kikker spelen

Bas is jarig! Normaal zouden we iets leuks doen met het hele gezin maar wij hadden zo een behoefte aan er even tussenuit zijn met z’n tweetjes dat we mijn schoonouders vroegen of de kinderen een nachtje bij hun mochten logeren. Ik vond dit heeeeeeel spannend. Jonah was nog nooit uit logeren geweest en Luka voor het laatst toen hij 6 maanden was! Met pijn in mijn buik liet ik ze achter bij opa en oma om samen met Bas naar Antwerpen te gaan. Gelukkig kreeg ik al vrij snel een appje van mijn schoonouders dat Jonah heerlijk zijn middag slaapje deed en een foto van Luka dat hij lekker aan het spelen was. Vanaf dat moment kon ik het loslaten en genieten. Het was heerlijk om lekker te shoppen, terrasjes te pakken, uitgebreid te eten zonder continu op te moeten letten. Gewoon weer even samen te zijn. We hadden een heerlijk hotelletje en ik hoopte dag een keertje uitslapen zou lukken. Helaas om 6:30 was ik gewoon weer wakker. Maar het feit dat je er niet direct uit hoeft om flesjes te maken enz was heerlijk! We hebben een super fijn weekend gehad en de kinderen hebben genoten bij opa en oma. Kort om voor herhaling vatbaar!

Proost! Lekker samen op het terras.

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: