doormamagetest

Mama’s favorieten | Verzorging voor de kinderen

Mama’s favorieten! Iedere week zullen wij beide 5 producten met jullie delen waarvan wij vinden dat die een extra spotlight op zich gericht verdienen! Het zijn onze persoonlijke favorieten. We vertellen je waarom we zo enthousiast zijn over deze producten en waar je deze kan vinden. 

Kinderhuidjes zijn zo dun en nog zo kwetsbaar daar kan je niet zomaar ieder product voor gebruiken. Dat het ene huidje het andere huidje is niet kwamen wij achter toen we beide ons tweede kindje kregen. Waar de oudste wel tegen konden werkte op het huidje bij de jongste weer niet. Beide hebben we dus aardig wat producten geprobeerd. Vandaag onze favorieten!

 

Carmelina:

  • Naif milde baby bad olie. Naast dat ik de geur van de producten van naif heerlijk vind, vinden de huidjes van mijn kinderen deze olie ook fijn. Ze drogen er niet van uit. Een fijne bijkomstigheid van deze badolie vind ik het feit dat er geen plakrand in mijn bad achterblijft. Stuk makkelijker met schoonmaken!
  • dr. Leenarts babybillenzalf. Eerder deelde wij al een review van dit product. Bij Luka werkte behalve amandelolie helemaal niets tegen de rode billen bij Jonah was het ook een zoektocht. Toen ik op de 9 maanden beurs de producten van dr Leenarts ontdekte ging er een wereld voor mij open! De billencreme is heerlijk zacht en Jonah zijn billetjes, die worden er blij van. Geen rode billen meer voor onze bink.
  • dr. Leenarts zonnenbrand. Nu het heerlijke zonnetje weer schijnt moet het huidje uiteraard ook goed beschermd worden tegen de zon. Deze zonnebrand smeert fijn, trekt goed in en plakt niet. Fijn ik gebruik heb voor de kinderen maar ook voor mezelf
  • Rituals baby hair & body wash. Eigenlijk gebruik ik deze niet heel vaak omdat de kinderen meestal in bad gaan met de naif bad olie of zonder dat ik producten gebruik. Maar Luka heeft vrij lang haar, speelt graag in de zandbak dus zijn haartjes moeten vaak gewassen worden. Dit is 1 van de weinige producten die echt niet prikt in de oogjes en waarmee ik zijn haren mag wassen. Meestal gebruiken we deze vooral onder de douche. Oh en hij ruikt echt heeeeeeerlijk!
  • Amandelolie gewoon van de kruidvat. Luka kan slecht tegen andere luiers dan de pampers. Op het kinderdagverblijf gebeurde het toch zo nu en dan eens dat hij thuis kwam met een andere luier om dan de pamper. Omdat ik te weinig mee gegeven had of omdat zij de afspraak vergeten waren. Het maakt ook niet uit. Het gevolg hiervan was heeeeele stukke billen. Helemaal niets werkte, eigenlijk maakte in zijn geval alles het erger. Op een dag gaf Joyce mij de tip eens amandelolie te gebruiken en tadaaaa nooit meer last van zijn billetjes gehad! Heel fijn.
Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: