doormamagetest Mama's favorieten

Mama’s favorieten | Newborn baby

Mama’s favorieten! Iedere week zullen wij beide 5 producten met jullie delen waarvan wij vinden dat die een extra spotlight op zich gericht verdienen! Het zijn onze persoonlijke favorieten. We vertellen je waarom we zo enthousiast zijn over deze producten en waar je deze kan vinden. 

Voor je New Born wil je natuurlijk van alles hebben. Het mooiste het leukste het liefste. Wij raakte voor onze kinderen niet uitgekocht! Dat betekend dat je wel eens een miskoop doet, iets dat je helemaal niet nodig hebt of dat je ineens iets hebt waarvan je totaal niet had verwacht dat het echt zo geweldig zou zijn! Onze favorieten voor onze new born’s.

Joyce:

  1. Ik word echt heel blij van de babysokjes van Bambino haha! Ze zijn ideaal en blijven heel goed zitten. Volgens mij kosten ze €2,99 voor 2 paar. Je kunt natuurlijk goedkopere sokjes kopen met het risico dat het niet goed blijft zitten.
  2. Bij Sofie kon ik ook echt niett zonder mijn draagdoek. Het is zo handig als je meerdere kinderen hebt om je kindje te kunnen dragen. Bij Sofie had ik een Yaro draagdoek en ik was er heel blij mee. Voor baby 3.0 moet ik nog op zoek naar een nieuwe draagdoek. Maar eventueel heb ik in het begin een Tula Free to grow.
  3. Bij Sofie kreeg ik een wikkeldoek van Noddles. Deze wikkeldoek is onwijs fijn en lekker warm. Aan de buitenkant zit katoen en aan de binnenkant een laagje borg. Heel zacht voor je kleintje. Ik heb hem bij Sofie bijna een halfjaar gebruikt en voor ons derde kindje ligt hij ook weer klaar. Ik kan niet wachten om hem weer te mogen gebruiken.
  4. Difrax flessenwarmer is ook een groot favoriet hier. En volgens mij deel ik hem met Carmelina haha! Ik heb bij beide kinderen difrax flessen gebruikt en in combinatie met de flessenwarmer werkt het perfect. Binnen no time had ik een warme fles en kon ik onze dochter een fles aanbieden. Wij hebben geen magnetron dus moeten het doen met een flessenwarmer.
  5. De rompers van de HEMA zijn voor mij ook absoluut een musthave! Ze zitten mooi en blijven ook mooi nadat je ze 100 keren heb moeten wassen.

Carmelina:

  1. De Puckababy Piep was voor beide jongens geweldig! Voor Jonah hebben we hem maar een weekje gebruikt maar voor Luka een flink lange tijd. Zijn armpjes vlogen tijdens het slapen alle kanten op waardoor hij zichzelf wakker sloeg. Zo zielig. Inbakeren was niet mijn ding, zo strak in een doek. De Puckababy piep is een soort inbakeren maar dan makkelijk. Het is een slaapzakje waar je je kleintje helemaal inlegt en waar ze voor mijn gevoel toch nog iets meer ruimte houden dan wanneer je inbakert in doeken. Het advies van de kraamverzorgster was om hem alleen voor de nacht te gebruiken maar overdag sliep onze kleine man alleen als hij de Puckababy aan had. Het gaf en rust en veiligheid. Nou, geen probleem. Slapen vond ik reuze belangrijk. Nog steeds slaapt onze kleine man het liefst zo strak mogelijk ingestopt hoe warm het ook is.
  2. Nog een geweldig product van Puckababy is de Puckababy Gogo. Ik vond het zo lastig om in te schatten wat Jonah aan kon als we naar buiten gingen. Hij is in september geboren en ging al snel de koudere dagen in. De Gogo is een heerlijke zachte doek die gemakkelijk in de maxi cosi kan en waar je je kleintje heerlijk mee kan inwikkelen. Van de maxi cosi tilde ik hem zo hupla in de kinderwagen. Heerlijk zacht. Was het ineens te warm deed ik hem open. Geen gedoe met strakke jasjes enz.
  3. Draagdoek! Dit was soms echt mijn redding. Vooral bij de tweede.  Tijdens een sprongentje, als ze krampjes hadden of gewoon als  ze behoefte aan mama hadden en ik toch mijn ding wilde doen dan wikkelde ik ze in de draagdoek dicht tegen me aan en waren mijn kindjes rustig, stil en vaak vielen ze dan wel in slaap. Luka had avonden dat ik hem niet in slaap kreeg door de krampjes. Huilen, huilen en huilen. dan wikkelde ik hem in de draagdoek en ging  ik een blokje om. Ik vind het heerlijk om mijn kindjes te dragen en doe dit vooral met Jonah nog steeds. Het is goed voor de hechting maar ook fijn om soms je handen even vrij te hebben. En, zeg nou zelf… na 9 maanden in die warme veilig buik is het toch best spannend op die grote wereld. Lekker dicht tegen mama of papa aan is de fijnste manier van ontdekken.
  4. Difrax flessenwarmer. Luka kreeg een week borstvoeding wel in combinatie met kunstvoeding (slecht woord) Bij Luka heb ik nog een tijdje gekolft en bij Jonah zijn we gewoon direct begonnen met kunstvoeding. Borstvoeding kon je opwarmen met deze flessenwarmer direct naar de perfecte tempratuur binnen 3 minuten en dit geld uiteraard ook voor kunstvoeding. Hij stond bij ons in de nachten dus gewoon naast ons bed. We hoefde er niet ver uit, niet helemaal naar beneden. Maar alles stond klaar om dit lekker boven te doen. Heeeeel prettig. Ik neem hem ook mee op vakantie hij is klein en compact. Heel fijn!
  5. New Born set van Stokke. Bij ons in huis is eten heel belangrijk. Wij wilde onze kleintjes dus zo snel mogelijk bij ons aan tafel. dankzij het newborn kuipje van stokke kan dit direct. Oke, ze zijn niet goedkoop maar je hebt er echt plezier van! Gezellig en veilig bij ons aan tafel. Geen gedoe met wippertjes op tafel en dat soort dingen. Helemaal leuk!

Welk product vond jij onmisbaar bij je baby?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: