doormamagetest Zomer

Little Tikes Piraten Zand/ Water Tafel

Wat is voor een kind nou leuker dan kliederen met zand en water? Daarom kochten wij voor Luka zijn tweede verjaardag de Piratenboot van Little Tikes.

Wij kochten hem vooral om te gebruiken als watertafel. We hebben niet bij iedere zonnestraal direct zin om een zwembadje neer te zetten, soms is het ook net nog even te koud voor het zwembadje en dit leek ons de ideale oplossing. Nu blijkt, dat het zwembadje eigenlijk compleet overbodig is geworden! Luka vermaakt zich prima met deze piratenboot.

Een piratenboot inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit en een waterkanon. Op deze speciale piratenboot vol leuke accessoires  valt werkelijk van alles te beleven!  Luka is net 2 en heeft nog niet helemaal door wat hij met bijvoorbeeld het waterkanon kan doen (misschien komt dit ook wel omdat wij het hem nog niet voorgedaan hebben)  maar dat maakt helemaal niet uit. Hij vind het prachtig om de poppetjes overal en nergens neer te zetten, de haai van de glijbaan af laten gaan en het emmertje continu weer opnieuw te vullen met water. Door de vrolijke kleuren, en de vele opties merk ik dat Luka zijn fantasie geprikkeld word en hij zijn eigen verhaal maakt als hij speelt met de boot. Er hoeft niet eens altijd water in te zitten. Want ook als het wat minder mooi weer is en we spelen in de tuin kiest hij vaak voor spelen met de boot.

De boot is van kunststof dus blijft er goed uit zien, geen stickertjes die los kunnen komen door het water. De boot is makkelijk in elkaar te zetten. Wel moet je de schroeven er even zelf goed indraaien wat er zitten geen voorgeboorde gaten in.

Afmetingen & Maten 

Afmetingen product
91 x 74 x 20 cm (lxbxh)
Afmetingen verpakking
98,3 x 74 x 23 cm (lxbxh)
Gewicht
8,6 kg

Zoals je leest, zijn wij dus erg enthousiast. Dus mocht je nog wat leuks zoeken om je kleine piraat deze zomer mee te laten spelen kunnen wij dit geweldige piratenschip je alleen maar aanbevelen. Schip Ahoy!

De watertafel van Little Tikes koop je o.a. bij bol.com en kost €69,99

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: