doormamagetest

Leuk of meuk | Bellenblaas pistool van de Action

Ik kom ze eigenlijk overal tegen, bij de HEMA, Zeeman, op Bol.com, bij de Zeeman en net als dat je ze overal tegen komt, hebben ze ook overal een andere prijs. Ze doen doen allemaal hetzelfde, ze blazen bellen en dat vinden kinderen leuk! Wij kochten hem bij de Action. Luka vind zelf bellenblazen nog een beetje ingewikkeld. Als ik hem dit liet doen lag al snel het potje met bellenblaas op zijn kop op de grond of over zijn kleren. Bij de action kwam ik een bellenblaas pistool tegen en dit leek mij dus een leuk speelgoedje voor onze kleine man! Het enige dat hij hoefde te doen was op een knopje drukken en het pistool zou de rest doen.

Voor 1,87 plus een fles bellenblaas vloeistof voor 0,64 cent zou een miskoop niet zo een probleem zijn toch.

Toen we thuis kwamen en ik hem direct wilde proberen kwam ik er achter dat ik een behoorlijke sukkel ben. Batterijen vergeten! Voor 1,87 kan ik natuurlijk niet verwachten dat deze erbij zitten. Het pistool bleef dus nog even liggen. Toen we een bezoekje aan opa en oma brachten op de camping herinnerde ik mij ineens dat we dat pistool nog hadden liggen doordat 2 meiden van hezelfde veldje met zo een pistool aan kwamen lopen waar Luka mee mocht spelen.

Het blijkt 1 groot succes!! De hele dag is Luka er zoet mee geweest en het verbaast mij nog hoelang je kan doen met 1 flesje bellenblaas vloeistof. Wel heb je echt de bellenblaas vloeistof nodig die je in de winkel koopt want zoals wij hem vroeger zelf konden maken met afwasmiddel blijkt dat nu niet meer te werken. Het was 1 groot bellenfeest. Luka vond het prachtig om ermee rond te draaien en de bellen daarna proberen te pakken en ook Jonah genoot van de belletjes om hem heen.

Thuis hebben we hem er dus meteen weer bij gepakt en ook nu bleek het weer een groot succes. Helaas, was mama wel iets minder voorzichtig en drukte ik iets te gemakkelijk de hendel te ver in waardoor het pistool het na 1 dag al niet meer deed. Maar ach, voor die 2 euro kopen we gewoon weer een nieuwe.

Je kan dus zeggen meuk, omdat hij niet tegen ieder stootje kan. Maar ik vind het een absolute LEUK! volgende keer als ik bij de Action kom neem ik hem dus gewon weer mee.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: