doormamagetest

Last minute DIY’s voor vaderdag

Vaderdag staat weer voor de deur! Dat betekend dat de papa’s in ons land even extra in het zonnetje gezet mogen worden. Natuurlijk kan je een cadeautje samen met je kleine kopen voor papa. Maar ook papa’s vinden het leuk om een knutselwerkje van de kleine te ontvangen. Omdat wij weten hoe het kan gaan in het drukke gezinsleven hebben wij nog even wat leuke DIY’s ter inspiratie voor je opgezocht die je met je kleine kan maken voor zijn super papa! Niet te ingewikkeld want ze zijn natuurlijk last minute. 

Een schilderijtje is altijd leuk en zo gemaakt. Zelfs de aller kleinste kunnen lekker met vingerverf aan de slag. Plak bijvoorbeeld een hartje of een woord met tape op het schilderij en laat je kleine aan de slag gaan met verf.  Blijft je hart of woord mooi wit en komt er mooi uit. Gewoon een lieve tekst opplakken zoals op de foto hierboven kan natuurlijk ook. Je ziet ze trouwens ook vaak met voetafdruk in de vorm van een hartje of de handjes als vleugeltjes van een vlinder.  Heb je een kleintje die graag alles in zijn of haar mond stopt? Let dan even goed op dat je vingerverf koopt voor de aller kleinste, die geen kwaad kunnen als het in hun mondje terecht komt.

Is papa een echte klusser? Dan is het natuurlijk leuk om wat te doen met zijn gereedschap! Je kan een tekst erin branden maar je kan het ook gewoon met stift opschrijven. Ook kan je de hamer extra feestelijk maken door ook hier met verf aan de slag te gaan. Klussen met deze hamer maakt voor papa elke klus weer bijzonder!

Lekker aan de slag met brooddeeg! Zoek een paar mooie kleine steentjes of schelpjes en druk deze in de brooddeeg. Even bakken en tadaaa klaar! Je kan ook kleine vormpjes maken met boorddeeg, maak er een gaatje in zodat je er een sleutelhanger van maken maken. Uiteraard is schilderen na het bakken extra leuk.  Ook in brooddeeg kan je gemakkelijk een hand of voet afdruk zetten. Ook leuk voor later.

Voor een extra leuk toilet bezoekje!

 

Natuurlijk gaan ook onze super papa’s verwend worden door onze kleintjes. Hoe en wat dat vertellen we jullie uiteraard volgende week pas want het moet nog even een verassing blijven voor de papa’s. Hebben jullie kleintjes al iets moois gemaakt? Of ben je nog wat van plan? Deel het met ons! Wij zijn benieuwd!

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: