doormamagetest

Instawall

Instawall, ik zag het regelmatig voorbij komen op verschillende socialmedia. Dankzij onze mobieltjes maken we tegenwoordig zoveel foto’s. We delen ze op verschillende Social Media, Instagram bijvoorbeeld en doen er verder vaak maar weinig mee. Nog niet zo lang geleden zijn wij verhuisd, in ons vorige huis hadden we 3 grote foto’s hangen, 2 van Luka zijn New born shoot en een trouwfoto. Ook in dit huis stonden ze prachtig hoor maar hij was niet compleet. Jonah hoorde er ook bij! Maar, tussen al die foto’s die we de afgelopen maanden, jaren hebben gemaakt zitten zoveel leuke dat ik het zo lastig vond om te kiezen. Gevolg, 9 maanden later hangt er nog steeds geen foto van Jonah aan de muur. Tot ik ineens weer de bekende pagina van Instawall tegen kwam! Dat was de oplossing! 

Ik had serieus een heel ingewikkeld programma verwacht om zo een instawall te maken. Maar bij een bezoekje aan de website kwam ik er achter dat dat dus onwijs meeviel!

Je komt op de website en kan kiezen uit 4 verschillende wall’s. De Aluminium, plexiglas, poster en een glasinstawall. Wij kozen voor de Aluminium. Je klikt erop en komt op een pagina waar je weer keuze kan maken voor de maat die je wil. Je klikt op de maat wall die jij wil en je kan aan de slag! Met groot gemak kies jij de afbeeldingen die je erin wil hebben, je kan kiezen voor witte of zwarte randen en hoe breed je deze wil hebben. Ben je klaar? Bekijk je voorbeeld, is hij zoals je hem hebben wil ga je door met bestellen en klaar!

Wat mij vooral gelukkig maakt is dat je er niet een verschrikkelijk traag programma voor hoeft te downloaden. Je maakt je wall met gemak gewoon op de website.

En het resultaat….

Binnen een week werd onze wall thuisbezorg, sneller dan verwacht! (ze rekenen 10 werkdagen) Onwijs goed ingepakt zodat je instawall echt zonder beschadigingen aankomt. Super! We maakte hem open en daar trof ik mijn prachtig gemaakte instawall aan.

Maar helaas, er is iets fout gegaan! Tussen mijn zwart wit foto’s zat er eentje met kleur! Ik baalde ongelofelijk. De volgende dag nam ik contact op met het nummer dat op de website te vinden is en ik kreeg een vriendelijke vrouw aan de telefoon. Ik legde haar uit dat er iets mis gegaan moet zijn met het maken van de wall. Geen idee of de fout bij mij lag of bij ons en tot mijn grote verassing bleek dit voor de mevrouw aan de andere kant van de lijn ook helemaal niet belangrijk. Haar doel, was dit probleem op lossen! Zij ging het voorleggen aan haar leidinggevende en zou diezelfde dag nog contact met mij opnemen. We spraken af dit per email te doen omdat ik ivm werk telefonisch slecht bereikbaar ben.

Het contact verliep onwijs prettig, geen moment heb ik het gevoel gehad dat ons probleem niet opgelost zou worden. We werden vriendelijk benaderd en alle afspraken werden nagekomen. Binnen een week is er een nieuwe instawall bij ons bezorgd zonder extra kosten. Waar de fout nou precies lag geen idee en nogmaals dat was voor dit bedrijf dus ook helemaal niet belangrijk. Voor hun was een tevreden klant belangrijk en die hebben ze!

Wij genieten nu van een prachtige grote instawall aan de muur de blikvanger in ons huis eentje waar we enorm trots op zijn!

Lieve mensen van Instawall, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie goede en snelle service!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: