doormamagetest

Halloooo! Daar zijn wij weer

Zo daar zijn wij weer! Het was iets langer stil dan gepland, maar dat had natuurlijk een goede reden. Op 5 september is Joyce bevallen van een kerngezonde dochter genaamd Fleur. De weken daarna liepen niet zo lekker en daardoor koos ze ervoor iets langer rust te houden. Carmelina had het ook druk doordat ze bij een nieuwe baan begon. Allemaal mooie stappen die voor ons wat meer prioriteiten hadden. Maar wij zijn er weer! Vol goede moed en bomvol inspiratie en nieuwe reviews. Samen blikken wij terug op de afgelopen periode en vertellen wij wat je de komende tijd kunt verwachten op doormamagetest.nl.

De zomer van Joyce 

Wat ben ik blij dat de zomer erop zit haha! Ik wist natuurlijk dat deze zomer bijzonder zou gaan worden met de komst van ons kleine meisje, ons derde kindje. De weken voor haar geboorte waren zwaar. Op 1 augustus kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis en moest er verhuisd worden. Pittig als je 37 weken zwanger bent! Ik raakte daardoor oververmoeid en moest verplicht rusten, wat ik heel braaf deed. Ik had vanaf dat moment ook veel voorweeën en regelmatig onrust waardoor ik een bezoekje aan het ziekenhuis mocht brengen. Uiteindelijk besloot Fleur met 41+4 weken te komen en was ik er toen ook echt klaar mee. Eindelijk was ons meisje geboren zo fijn! Een compleet gevoel had ik meteen. De kinderen waren veel bij hun opa’s en oma’s, omdat ik niet voor ze kon zorgen en daardoor kijk ik nu al uit naar de volgende vakantie.

De zomer van Carmelina 

Mijn zomer, ik vond hem vooral erg nat. Waarschijnlijk zal dat wel meegevallen hebben maar na mijn idee hebben we vorig jaar een warmere zomer gehad. Ik heb heerlijk door gewerkt. Op mijn inmiddels oude werk is de zomervakantie altijd de piek. Het team waar ik in werk moet dan altijd extra aan de bak. Vakantie zit er voor ons in die weken dus niet in. Na mijn laatste keer zwangerschapsverlof had ik eigenlijk al vrij snel besloten dat het tijd was voor iets nieuws. Na 8 jaar wilde ik wel eens wat anders en dat ging ineens super snel! Voor dezelfde werkgever maar een totaal andere functie! Per 1 september mee gestart. De zomer was voor mij dus heeel heel hard werken, naast de normale drukte moest ik ook een heleboel afronden en overdragen. Op de mooie vrije dagen vloog ik lekker met de kinderen naar Drenthe toe waar mijn ouders op een camping stonden wat toch wel weer een beetje dat vakantiegevoel gaf. Fijn dat dat kon. Afgelopen maand dus begonnen met mijn nieuwe baan en inmiddels hebben we het nieuwe ritme een beetje gevonden. Er is weer tijd en ruimte voor andere leuke dingen.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: