doormamagetest Eten en Drinken Weekmenu's

Easy vegan – Living The Green Life

Ik ben zo iemand, koken is leuk maar het moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Ik hou van simpele recepten waarvoor ik vooral niet naar ingewikkelde winkels moet maar waarvoor ik gewoon terecht kan bij mijn vertrouwde supermarkt. Ondanks dat ik dus geen enorme chef kok ben maak ik wel graag bewuste keuzes. Schotel ik mijn man en kinderen niet dagelijks de standaard aardappelen, groenten en vlees maaltijd voor maar probeer ik graag eens wat anders. Plantaardig eten, het trekt al een tijdje mijn interesse maar ik wist nooit zo goed waar ik moest beginnen. Met echte vlees-eters in huis is het ook geen optie om hier helemaal op over te stappen maar ook manlief staat open voor zo nu en dan eens een dagje vegan Sinds kort ligt het boek Easy vegan in de winkels. Het boek voor heerlijk vegan eten. In dit kookboek vind je allemaal heerlijke recepten van ontbijt tot diner of wat dacht je van een snelle gezonde snack?

Heerlijke basisrecepten, smoothies, ontbijtjes om mee te nemen, verschillende makkelijk zelf te maken dips en wat dacht je van de toetjes? Toetjes! Ik als toetjesmens bladerde natuurlijk direct naar dit hoofdstuk en moest ze uitproberen want als dit niet oke was, dan zou het voor mij geen geslaagd boek geweest zijn. (hihi)

Ik heb behoorlijk wat veganistische mensen in mijn vriendenkring, altijd was het toch een beetje een dingetje om hen uit te nodigen voor het eten. Want wat moest ik klaar maken? Geen vlees is nog best te doen maar alles plantaardig? Wat een zoektocht vond ik dat! In dit boek zijn ook verschillende inspirerende  menu’s te vinden voor speciale momenten. Hoera! Etentjes met de (veganistische) vrienden leveren nu ook geen stress meer op! Hihi net als of deze vrienden anders zijn dan de rest. Absoluut niet. Hoewel er vroeger misschien een wat stoffie en oudewets dingetje om een veganistische lifestyle hing is het tegenwoordig juist helemaal hip om bewustere keuzes te maken! Dit boek bewijst dat ook maar weer eens. De recepten worden stapsgewijs beschreven en zijn makkelijk te volgen. Van ingrediëntenopgave tot allergie-aanduiding (glutenvrij, notenvrij etc,)  wat ik persoonlijk heel belangrijk vind in een kookboek is allemaal in 1 oogopslag te vinden!

Een dagje geen vlees maar plantaardig eten? Dan is dit boek zeker een aanrader!

 

Easy vegan is verkrijgbaar voor 20 euro. 

 

Tip: Living The Green Life heeft ook een website die absoluut dus moeite waard is om te volgen! 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: