doormamagetest

Mama’s favorieten | Zwangerschap

Mama’s favorieten! Iedere week zullen wij beide 5 producten met jullie delen waarvan wij vinden dat die een extra spotlight op zich gericht verdienen! Het zijn onze persoonlijke favorieten. We vertellen je waarom we zo enthousiast zijn over deze producten en waar je deze kan vinden. 

Tijdens je zwangerschap kom je soms kanten van jezelf tegen die je nog niet kent. Ineens vind je dingen lekker die je voorheen niet graag at, kan je bepaalde geurtjes niet meer verdragen of MOET die plant die altijd op de vensterbank stond ineens op de grond staan midden in de woonkamer. Ja, wij vrouwen worden bijzondere wezens zo tijdens de zwangerschap. We hebben dus ook allemaal wel onze favorieten producten en de onze, die delen we vandaag met je!

Favorieten Carmelina 

  1. Met stipt op 1 komt de body creme van Rituals, de honey touch! Niet een specifiek zwangerschaps ding maar deze geur is zo heerlijk! Ik kon weinig geurtjes verdragen tijdens mijn beide zwangerschappen maar deze vond ik echt geweldig! Als ik hem nu ruik (ik gebruik hem nog steeds) dan doet het mij ook altijd terug denken aan de zwangerschappen. Heerlijk! 
  2. Bio Oil, beide keren was ik heel bang voor striae. Ik smeerde dus iedere dag 3x. Ik weet niet of het te maken heeft gehad met mijn actieve smeren met die spulletje of het feit dat ik geen enorme buik had beide keren maar ik ben er redelijk van af gekomen. Weinig tot geen strepen op mijn buik. De Bio Oil vond ik fijn om te gebruiken omdat hij lekker makkelijk smeert, goed intrekt en dus niet zo plakkerig blijft en geen heftige geur had. Aanrader!
  3. De zwangerschapsbroek! Tijdens de eerste zwangerschap stelde ik de aanschaf van zo een zwangerschapsbroek een behoorlijke tijd uit maar toen ik eenmaal kennis gemaakt had met deze geweldige uitvinding miste ik het enorm toen het niet meer nodig was omdat de bevalling al ver achter mij lag. Toen ik zwanger raakte van Jonah had ik ze dus met 12 weken al aan! Wat zitten ze heeeeeeeerlijk!
  4. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Ja, het bekende boekje van Kluun. Toen we bekend maakte dat we ons eerste kindje verwachten kregen we dit boek cadeau. Iedere avond las Bas er een paar bladzijdes uit voor. Wat hebben we gelachen om dit boekje en wat was het herkenbaar!
  5. Mijn telefoon. Tsja, mijn telefoon… klinkt raar he! Beide zwangerschappen kwam ik via een forum. daarna via facebook en toen hup in een groepsapp terecht met allemaal meiden die rond dezelfde tijd uitgerekend waren. Die meiden, kan ik nu mijn vriendinnen noemen. We hebben nog steeds contact met elkaar en zien elkaar nog. (leuk feitje; zo kennen Joyce en ik elkaar) Dag en nacht appte we met elkaar en deelde we zelfs de meest intieme dingetjes. Het is iets bijzonders. Ik had hier onwijs veel aan en nog steeds! Bij onzekerheden app ik deze meiden. Altijd iemand die je verder kan helpen. Dus ja, mijn telefoon want tijdens die slapeloze nachten aan het einde van de zwangerschap was ik hierdoor nooit alleen.

Favorieten Joyce 

  1. Basic jurkjes van de Zeeman dit is echt een must voor mij! Ze kosten geen drol en zitten onwijs lekker. Volgens mij zijn ze €7,- en in diverse printjes en motiefjes te koop. Ik heb er een stuk of 5 in mijn kleding kast hangen inmiddels.
  2. Mijn voedingskussen de vorige zwangerschappen kon ik elke keer prima slapen, maar deze zwangerschap kan ik niet zonder dit ding als slaapmiddel. Hij ondersteunt mijn buik waardoor ik toch net iets lekkerder in slaap kan vallen. Meestal tref ik hem ’s ochtends wel aan op de grond naast het bed haha! Dat vind ik dan minder erg.
  3. Kobo ereaderIk ben niet zo goed in niks doen en ontspannen, tenzij ik een boek lees. Onlangs kreeg ik een nieuwe ereader en sinds dien ben ik weer lekker veel aan het lezen en merk ik dat ik echt tot rust kom.
  4. Mijn Carriwell buikbandIk heb het gevoel dat mijn buik met de dag zwaarder aan het worden is (dat is natuurlijk ook zo) en dat het allemaal wat aan mijn rug begint te trekken. Ik draag nu een paar weken een buikband die mijn buik ondersteunt, maar ook mijn rug.
  5. En als laatste ijsjes, zwanger in de zomer is een goed excuus om te pas en te onpas ijsjes naar binnen te werken. Mijn favoriet? Perenijsjes of schepijs met mango smaak.

Met stip op nummer 1 staat stiekem Carmelina! Mijn hormonen hebben soms iemand nodig om even tegen te klagen of om de leuke dingen mee te nemen. Een vriendin is onmisbaar tijdens je zwangerschap! Welk product is voor jou onmisbaar?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: