De bloggers

Op deze pagina vind je een overzicht van bloggers die meewerken aan Door mama getest. Hier stellen ze zich allemaal even kort voor.

 

Carmelina – mede oprichter & blogger 

Hallo! Ik ben die totaal niet chaotische moeder van 2 onwijs stoere binken Luka (2) en Jonah (9 maanden).  31 jaar, getrouwd met de man die mij liet ontdekken dat liefde op het eerste gezicht echt bestaat, werkzaam binnen de jeugdzorg, verschrikkelijk nieuwsgierig, impulsief en enthousiast. Ik geloof in de 3 R-en (rust, reinheid en regelmaat) maar in de praktijk loopt het vaak toch net even anders. Ik ben Carmelina.

 

Joyce – mede oprichter & blogger 

Hoi! Ik ben Joyce en ben 25 jaren jong en getrouwd met Robert. Ik ben moeder van Aron (6 jaren oud) en Sofie (2 jaren oud) en in verwachting van ons tweede dochtertje die wij eind augustus verwachten. In het dagelijkse leven ben ik een dolgelukkige thuisblijfmoeder en werk ik aan door mama getest en aan joyfromjoyce.nl mijn mama-lifestyle blog. Door mijn grote gezin (want dat is het straks toch?) heb ik altijd wel een nieuw product in huis om te testen.