Boeken Kleurboek

Kleuren met de Gorgels

Wij zijn hier in huis dol op de Gorgels. Ken je de Gorgels nog niet? Dit is een boek geschreven door Jochem Myjer himself, je weet wel die meneer met zijn grappen en grollen. Wij zijn groot fan van Jochem Myjer, maar ook van het boek de Gorgels. Samen met Aron heb ik dit boek gelezen en hier komt binnenkort nog een recensie van online. Onlangs heeft Jochem Myjer een nieuw onderdeel van dit boek gelanceerd, namelijk een kleurboek! 

Voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit het bekende boek. Geef de wereld van de Gorgels kleur, samen met Bobba en zijn vriendjes. Joebelabambam!

Wat vinden wij ervan? 

Het kleurboek bestaat uit prachtige kleurplaten die je ook terug kunt zien in het leesboek. Dit maakt het voor Aron in dit geval heel erg leuk. Hij herkent de stukken uit het boek nog en weer daardoor precies wat ie aan het kleuren is. Het kleurboek doorloopt de hele fase fase van Bobba de waakorgel van Melle. Het begint bij het punt dat Bobba nog heel klein was tot aan het moment dat Melle en Bobba weer afscheid moeten nemen, omdat de “R” niet meer in de maand zit. Een echte musthave voor iedereen die net als wij dol is op de gorgels! Naast mooie kleurplaten bestaat het boek ook uit stickers van de Gorgels en Brutelaars. Het papier van het boek is mooi dik, maar toch heb ik afgesproken dat hij er met kleurpotloden in moet gaan kleuren. Het is natuurlijk zonde als zo’n mooi kleurboek doordrukt.

Het kleurboek van de Gorgels is o.a. te koop bij bol.com of op de website van de Gorgels hier vind je overigens nog meer leuke Gorgel boeken en spulletjes. Hij kost €4,99 wat ik een prima prijs vind voor een mooi kleurboek. 

Auteur: Jochem Myjer

Illustrator: Rick de Haas

Geschikt voor 4 – 8 jaar

ISBN109025873111

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: