Baby speelgoed doormamagetest Peuterspeelgoed

Woezel & Pip Sprekende Woezel

Woezel en Pip, wie kent deze vrolijke vriendjes nou niet?! Vanuit de filmpjes, boekjes, eb het theater. Je vind ze in de supermarkt op heerlijke producten, eigenlijk kom je ze stiekem overal tegen! Onze kinderen zijn gek op deze blije hondjes en daarom kom je ze bij ons in huis dus ook wel tegen. Omdat het altijd lastig is om voor een baby een leuk cadeautje te vinden leek het ons leuk om dit gezellige hondje eens onder de aandacht te brengen. We schrijven over Woezel omdat wij zelfde deze in huis hebben maar uiteraard is deze pratende knuffel ook verkrijgbaar als Pip.  

Dit vrolijke vriendje is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. In het begin zullen we er misschien lekker aan voelen want zijn vacht is heerlijk zacht. Dat is natuurlijk al een feestje voor je kleintje!

Maar een warme knuffel is niet het enige dat dit vriendje voor je kleintje kan betekenen, Woezel nodiget je met een druk op zijn pootje uit om met hem te komen spelen. Je kleintje zal dus gestimuleerd worden om zijn motorische vaardigheden te ontwikkelen. Woezel kan je namelijk de cijfers 1 t/m 10 leren! Onder zijn pootjes staan de cijfers en als je erop drukt verteld hij je welke het is. Hij leert je dus tellen en het herkennen van de cijfers. Op zijn buik vind je vormen en kleurtjes. Met een druk op een vorm leert hij je ook deze.

Heb je even zin in een gezellig liedje druk je op zijn andere pootje en zingt Woezel een prachtig liedje voor je. Woezel is een groot succes bij vooral mijn jongste zoontje. Hij neemt hem graag in zijn armen, en wiegt mee op de melodie van het lieve liedje dat Woezel voor hem zingt, de oudste, die zingt het liedje vrolijk mee en danst erop.

 

 

 

Wil jij nou zo een vrolijk vriendje voor je kleintje hebben?  Woezel en Pip zijn verkrijgbaar voor 24,95 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: