Baby speelgoed

Vtech Dierenvriendjes Reuzenrad

Zijn we er klaar voor?! De kikker, beer en de vogel wel! Zij zijn klaar om een rondje te draaien in het vrolijke rad. Er zit een zuignap onder dit reuzenrad waardoor je kindje hier gemakkelijk mee kan spelen aan tafel. Hij blijft hierdoor staan, geen gedoe met speelgoed dat dus op de grond gegooid word en datje continu weer neer moet zetten. Ook handig voor bij een bumbo seat of om mee te nemen als je uit eten gaat bijvoorbeeld. 

Door de schakelaar om te zetten zet je het reuzenrad aan en gaat hij draaien. Ook bij dit speeltje is er een volume regeling, zoals bij bijna alle VTech speelgoed items meestal wel.  Je kindje maakt op een leuke manier zo kennis met dieren, kleuren en cijfers.

Niet alleen aan tafel is het leuk spelen met dit rad maar uiteraard ook op de grond. Hij is niet zwaar dus je kleintje kan hem al snel zelf vasthouden. Op het reuzenrad zijn 10 melodietjes te horen en worden er 5 liedjes gezongen.  Onze kleine man is vooral gecharmeerd van de melodietjes en liedjes en zit hier dan ook regelmatig mee in zijn handen lekker heen en weer te wiegen. Een groot feest dus.

Wat ik wel gemerkt heb is dat Jonah hem vooral leuk vond toen hij wat kleiner was, nog niet zo ondernemend was en het prima vond om op 1 plek te zitten en even vermaakt te worden. Luka die wat ouder is vind vooral de zuignap erg grappig en het rond draaien van de diertjes. Waar ik dit reuzenrad ideaal voor vind is om hem mee te nemen. Hij is niet groot, kan tegen een stootje en dus ideaal als je naar een plek gaat waar weinig of geen speelgoed is voor je kleintje en hij toch even vermaakt moet worden.

Het dierenvriendjes reuzenrad is verkrijgbaar vanaf €13,99 bij o.a. bol.com 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: