Baby speelgoed

Vtech Dieren Draaibal

De dieren draaibal is oprecht een draaibal te noemen. Als je deze bal aanzet rolt hij je hele kamer door. Volgens Vtech geschikt voor kinderen tussen de 6 en 36 maanden. Luka vind het dood eng, Jonah vind hem geweldig. Het is dus net hoe je kindje is. Is het een ondernemende rakker en schrikt een druktemaker in huis hem niet af dan is het zekerweten een aanwinst. Is je kindje wat rustiger en kan hij onverwachte bewegingen nog een beetje spannend vinden dan is het even aftasten.

De dierendraaibal is een stevig design en kan dus uit volle borst mee gespeeld worden, stuk krijgen lukt je niet. Als je hem aanzet krijg je vrolijke melodietjes te horen (15) en liedjes (2). Terwijl je de vrolijke melodietjes voorbij hoort komen draait de bal zelf de kamer door en kan je kleintje er vrolijke achter aankruipen om hem weer een andere richting op te helpen. Het stimuleert je kleintje absoluut om lekker te gaan kruipen/bewegen. (Tenzij je Luka heet en hem eng vind hihi)

Gelukkig heeft Vtech ook bij deze bal gedacht aan een volumeknop en een automatische uitschakeling. Ik vind dit overigens een groot voordeel van het speelgoed van Vtech. Weinig batterijenleed, want die dingen die zijn altijd op het verkeerde moment op en dan heb je niets in huis. En dat er ook een standje minder hard op staat is zeer prettig als je kleintje graag met van alles tegelijk speelt. Ook is het fijn als hij wat minder had kan wanneer je kleintje het nog een beetje spannend vind om hiermee te spelen.

Lekker rollen met de bal, er achter aankruipen, de bal zoeken, de bal gooien, meezingen met de vrolijke liedjes, dansen, alles kan ermee en je kindje word absoluut geprikkeld door deze draaiende vriend. Have Fun!

De VTech draaibal is o.a. te koop bij bol.com  voor 17,50

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: