Baby speelgoed doormamagetest

Vtech Bedtijd Beertje

Pyjamatje aan, slaapzakje aan, het is tijd om te slapen. Ik heb het geluk met 2 zeer makkelijke slapers. Vaak was het in bed leggen en dan sliepen ze. Maar beide hebben dit wel moeten leren. Jonah kreeg van opa en oma dit zachte knuffelbeetje cadeau die we lekker bij hem konden leggen als hij naar bed ging. 

Dit lieve blauwe vriendje heeft een lichtje op zijn buik wat af en toe oplicht. Heel rustig geen vel schijnwerpertje dus. Als je op zijn buikje drukt dan krijg je een rustgevend melodietje te horen. Dit kunnen natuurgeluiden zijn. De zee bijvoorbeeld. Maar je kan er ook voor kiezen om gezongen liedjes af te spelen.

Ondanks dat er een Volumeschakelaar op het beetje zit (2 standen) vond ik het geluid wel altijd nog vrij hard. Ik legde het beertje dus ook niet dicht bij Jonah zijn hoofdje. Wat wel weer heel fijn was is dat je het elektronische onderdeel kon verwijderen zodat het beertje ook gewassen kan worden.

Het beertje ging hier niet standaard aan als Jonah moest slapen, puur omdat ik altijd bang ben dat het gewenning word en Jonah dan niet meer zou kunnen sapen zonder dit beertje. Dit doe ik ook met zijn knuffeltjes in bed. Ze liggen niet altijd standaard maar bij hem in bed. Maar als Jonah onrustig was en slecht in slaap kwam wilde dit beertje hem nog wel eens helpen. Vaak koos ik dan voor de natuurgeluiden. De zee was mijn favoriet simpel weg omdat ik dat zelf ook heel ontspannend vind. Ik merkte aan Jonah dat het geluid in combinatie met het lichtje hem rustig maakte en hem hielp te ontspannen waardoor hij toch nog lekker in slaap kon vallen.

Tegenwoordig wil het wel eens gebeuren dat dit beertje mij smorgens wakker maakt. Dan heef Jonah weer zelf ontdekt hoe de geluidjes aan moeten. Als ik dan bij hem ga kijken tref ik hem vaak zittend in bed aan met het beertje in zijn handje en zijn duimpje in zijn mondje. Heerlijk mee wiegend op het geluid. Dus ook bij het beginnen van de dag is dit een heerlijk geluid.

Bedtijd beertje is verkrijgbaar in het blauw en in het roze. en is o.a. te koop bij bol.com voor €24,99

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: