Baby speelgoed

Vtech Baby Walker

De babywalker, inmiddels alweer een tijdje bij ons in huis. Toen Luka zijn eerste stapjes langs de bank zette hebben we deze aangeschaft en binnen een mum van tijd ging hij de heel woonkamer ermee door. Ook Jonah die nu flink aan het oefenen is met wandelen gebruikt de baby walker maar al te graag.

De babywalker is verkrijgbaar in 2 kleuren. Oranje en Roze. Het leuke van de walker is dat het activiteiten paneel afneembaar is. Zo kan je kleintje ook hij even geen zin heeft om te wandellen lekker spelen. Als ik met Luka even naar boven moet zet ik Jonah dus altijd even in de box met het paneel zodat hij lekker kan spelen. Groot succes!

Het paneel heeft 2 speelstanden en kinderen leren dus behalve lopen ook van alles over dieren, vormen en kleuren. Er zijn vrolijke liedjes te horen onder de toetsen, er is een telefoonhoorn (die overigens hier altijd overal rond slingert behalve op de plek waar hij hoort) en knipperende lichtjes. Je begrijpt enorm veel speelplezier!

Wat ik fijn vind is dat er een automatische uitschakeling op zit. Ik vergeet namelijk nog wel eens speelgoed uit te zetten en ook mijn kinderen zijn nog niet zover dat ze begrijpen dat het handig is om speelgoed uit te zetten. Fijn dus die automatische uitschakeling want dit maakt dat ik in de tijd dat wij de walker in huis hebben nog nooit de batterijen heb hoeven te vervangen.

Je leest, ik ben enthousiast over de walker. Helaas heeft hij voor mij ook 2 minpunten waar ik eerlijk over wil zijn.  Eentje is dat wanneer je kleintje nog niet zo stabiel loopt je moet zorgen dat de walker op zijn rem staat. Anders vliegt je kleintje zo vooruit met walker wat betekend dat er heen wandelen is maar vooruit vallen is.  Ook als je kleintje nog niet zo goed zelf staat en snel zijn evenwicht kwijt is is het geen betrouwbaar speelgoed. De walker is vrij licht waardoor je kleintje snel en gemakkelijk achterover valt met walker boven op hem. Valpartijen horen er uiteraard bij maar je wil ze natuurlijk beperken. Als je met je kleintje gaat oefenen zorg dan dat je er altijd bij blijft zitten en lopen zodat je je kleintje kan opvangen.

Al met al is de walker voor ons een groot succes! Beide kinderen hebben hiermee leren lopen en vele lachjes zijn er met deze walker op hun gezichtjes getoverd. Absoluut leuk speelgoed!

De VTech Baby Walker is te koop voor €40,40 bij bol.com 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Comment

  • Reply Jacqueline

    Tanx voor de tip

    november 3, 2017 at 9:17 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: