Baby speelgoed doormamagetest Peuterspeelgoed

Vtech Baby Swing & Speel Aap

Dames en heren. Jongens en meisjes, mogen wij jullie voorstellen aan dit enorm vrolijke aapje van V-tech? Dit vrolijke aapje is gek op spelen met de aller kleinste en raakt nooit uitgeput! Ideaal voor uren speel plezier. 

Pak me dan! Als je kan!

Ja, het is echt waar. Dit aapje daagt je uit om hem te pakken. Hij beweegt alle kanten op en moedigt je kleintjes aan om hem te pakken. Ik dacht dat het allemaal wel mee zou vallen qua bewegingen en dat je hem zo te pakken zou hebben maar dit aapje is voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat hij op je af komt, en vlak voor je toch de andere kant op scheurt. Hij daagt je kleintje dus echt uit in beweging te komen om hem te pakken!

Hah gepakt!

Behalve het ontwijken van obstakels doet de sensor inde aap nog meer. Hij herkent het wanneer je kind de aap op tilt! Super leuk want de aap reageert hier ook op. Een mooie beloning voor je kind na en harde werken.

Dansen en zingen

Op de buik van de aap zitten een aantal knoppen. Als je daar op drukt dan begint de aap te zingen, hij leert je kind cijfers en letters en dans mee op verschillende muziekstijlen. Hiervoor moet je de aap dan wel op de speelstand “muziek” zetten. 15 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Voldoende afwisseling dus.

Design

Eerlijk is eerlijk, toen ik deze aap voor het eerst zag had ik zo mijn twijfels. Is dit nou echt stevig speelgoed? Of hebben mijn kinderen dit zo gesloopt? Het zijn echte boeven en niet altijd even zacht en vriendelijk met speelgoed. De aap kreeg van mij het voordeel van de twijfel. Dit omdat ik goede ervaring heb met speelgoed van Vtech. Niet voor niets staan zij voor een levenslange garantie op hun speelgoed. Ook dit keer hebben zij wat mij betreft weer waargemaakt te weten wat voor speelgoed zij op de markt brengen. De aap is al meerdere malen door de woonkamer gevlogen, geduwd, en aan zijn armen getrokken. Wat denk je? Hij leeft nog steeds! Alles wat hij moet doen doet hij nog, hij kan dus echt tegen een stootje. Naast dit belangrijke punt is er nog een belangrijk element, hij straalt vriendelijkheid uit. Door de vrolijke kleuren en zijn blije gezicht wil je als kind hier wel mee spelen en niet alleen als kind, ook papa en mama werden enthousiast van dit uitdagende vriendje!

De Vtech baby swing & speel aap is verkrijgbaar vanaf 32,99

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: