Baby speelgoed doormamagetest Peuterspeelgoed

VTech Baby Blub Blub Bad Zeilboot

Onze kinderen zijn gek op het bad. Daarom laat ik ze bijna dagelijks lekker spetteren in bad. Wel samen, want dat vind ik gemakkelijk en zij vinden het leuk om met elkaar te spelen. 

Omdat de toet toet auto’s en de zoef zoef dieren bij ons thuis ook erg geliefd zijn vond ik het de moeite waard om ook eens kennis te maken met de blub blub serie van Vtech.

Deze serie bestaat onder andere uit een sleepboot, zeilboot en een speedboot. Allemaal voorzien van de bekende knipperende gezichttoets waarmee je bij 1 druk op de knop geluidseffecten te horen krijgt. Zoals je gewend bent van Vtech zijn ook deze bootjes voorzien van vrolijke liedjes (4) die je misschien iets sneller dan je lief hebt uit volle borst kan mee zingen.

Wij kochten het zeilbootje dat leuk drijft in het water en waarmee de jongens over de rand van het bad kunnen rijden. Nou hebben wij de speelset met Splash Points nog niet die hierbij te krijgen zijn maar de bootjes herkennen deze.

Naast de 4 liedjes die ieder bootje heeft zitten er ook standaard 10 andere melodietjes op de bootjes. Hierdoor ontwikkeld je kleintje zijn spraak dus twee vliegen in 1 klap!

Luka en Jonah spelen er graag mee, voornamelijk het rijden over de badrand is een groot succes. De speelset die hierbij hoort staat op het verlanglijstje van de jongens dus wie weet is Sinterklaas in een goede bui. Het fijne aan dit speelgoed vind ik dat het waterdicht is en tegen een stootje kan.

Uiteraard zijn de jongens ook blij met een badeentje maar ik merk dat dit zeilbootje door zijn licht en geluidjes ze net wat meer prikkelt. Wat ik ook erg fijn vind is dat er vaak onder in badeendjes een opening is waar je schimmel in ziet ontstaan. Uiteraard gooi ik ze dan altijd weg maar het komt wel eens voor dat ik te laat ben en dat zo een badeendje al in het mondje van mijn kinderen zit. Niet zo een prettig idee als ze gevuld zijn met schimmel.

Is je kleintje klaar met spelen en badderen dan is het hier altijd snel uit bad en afdrogen! Heel fijn dat het speelgoed zichzelf dan ook kan uitschakelen zodat ik niet savonds recht op zit omdat ik stemmen uit de badkamer hoor komen. Gaat hij meteen ook langer mee.

Kort om Ziggy Zeilboot is een leuke aanwinst voor ons badritueel en we hopen dat ook Stijn Sleepboot en Sem Speedboot ons snel komen vergezellen!

 

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook wel leuk

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: